من از وقتی باردار شدم خیلی خیلی بی اراده شدم به نمازم .خدامنو ببخشه بخدا همیشه یادمه اما تنبلی ام می ...
عزیزم منم یه مدت همینطوری شده بودم.فقط سعی کن صدای اذانو که شنیدی پاشی بخونی،اگه از اول وقت گذشت دیگه سخت میشه،من اگه همون لحظه خوندم خوندم اگه گذاشتم برا بعد دیگه نمیخونم یا با اکراه میخونم کلی بم زور میگه.صدای اذانو که شنیدی پاشو،هی یه صدایی درونت میگه ولش حالا وقت هس،ولی پاشو روشو کم کن کثافتو.شیطانو میگم.خخخ.سر نمازات برا منم دعا کن.ایشالا نی نیت سالم و سلامت به دنیا بیاد و براتون قدم داشته باشه عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم یه مدت همینطوری شده بودم.فقط سعی کن صدای اذانو که شنیدی پاشی بخونی،اگه از اول وقت گذ ...
صدای اذان چی بگم ولا من ایران نیستم فقط ازطریق ابزار گوشیم اذان میگه که اگه اونم رو بیصدا باشه کاملا یادم میره ولی تصمیم دارم ارادمو قوی کنم سعی میکنم دیگه گوشیم هم رو بیصدا نباشه که بیخیال نباشم .ممنون دوستم از حرفهای قشنگ و کمکت .انشالله به آرزو هات برسی گلم
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊