2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 43 پست
عزیزم برا خودت قرار بذار اگه خوندی تشویق کن اگه نخوندی جریمه بذار حتما حتما اینکارو انجام بده جواب م ...

چجورتنبیه ای؟الان مخواستم ازاین بابت تاپیک بزنم .تاپیکت رو دیدم گفتم شاید اینجا چیزی یاد بگیرم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چجورتنبیه ای؟الان مخواستم ازاین بابت تاپیک بزنم .تاپیکت رو دیدم گفتم شاید اینجا چیزی یاد بگیرم 

من برا خودم اینجوریم میگم اگه انجام دادم ک هیچی اگه نه باید فلان نماز طولانی رو بخونم یا از فلان غذا خودمو محروم میکنم مثلا بگو اگه انجام ندم تا یک هفته نباید بستنی بخورم،شاید باورت نشه ولی برای یه سهل انگاریم و تکرار اشتباهم من ۹ساله نه چیپس خوردم ن پفک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بنظرت موفق میشم ؟😢شاید باورت نشه بس که من نماز نمیخونم شوهرمم دیگه نمیخونه .یعنی جوری شده انگار سهل انگار من اینقد زیاده که روی شوهرم تاثیر گذاشته با اینکه ادم نمازخوانی بود .دعا کن دوستم موفق شدم کم کم حداقل یک وعده رو بخونم هم خوبه تا اینکه اصلا نخونم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
یعنی بنظرت موفق میشم ؟😢شاید باورت نشه بس که من نماز نمیخونم شوهرمم دیگه نمیخونه .یعنی جوری شده انگا ...

مطمئن باش موفق میشی فقط اولش ب خودت خیلی سخت نگیر بعد وضو ب خودت برس و عطر بزن جوری ک از نماز خوندنت احساس سبکی و تمیزی و عطر کنی...همین حرفاتو سرجانماز ب خدا بگو مطمئن باش کمکت میکنم دوستم برات ده تا صلوات فرستادم

من از وقتی باردار شدم خیلی خیلی بی اراده شدم به نمازم .خدامنو ببخشه بخدا همیشه یادمه اما تنبلی ام می ...

منم همین حس و دارم،حالم از خودم بهم میخوره سر همین قضیه انقد بی اراده،خدارو دوست دارم ولی دو رکعت نماز نميتونم تو این کمرم بزنم از بس تنبلم

مطمئن باش موفق میشی فقط اولش ب خودت خیلی سخت نگیر بعد وضو ب خودت برس و عطر بزن جوری ک از نماز خوندنت ...

فدات گلم .ممنون بابت کمکت انشالله از فردا شروع میکنم .انشالله هرحاجتی داری اگه به صلاحته خدا قسمتت کنه و براورده شه😊

فدات گلم .ممنون بابت کمکت انشالله از فردا شروع میکنم .انشالله هرحاجتی داری اگه به صلاحته خدا قسمتت ک ...

ان شالله،متشکر از دعای خوبت...ان شالله دو سه سال دیگه نی نی کوچولوت کنار خودت سرجانماز نماز بخونه

مطمئن باش موفق میشی فقط اولش ب خودت خیلی سخت نگیر بعد وضو ب خودت برس و عطر بزن جوری ک از نماز خوندنت ...

لطفا برای منم بفرست خیلی جالب،خدا کمکم کنه،خدا جون دوست دارم،من بنده توام من کوچیکتم من و از یاد نبر

منم همین حس و دارم،حالم از خودم بهم میخوره سر همین قضیه انقد بی اراده،خدارو دوست دارم ولی دو رکعت نم ...

تو هم از فردا شروع کن انشالله تبلی و بی اراده گی از هردومون دور شه منم حس عذاب وجدان دارم برای خودم واقعا متاسفم ازاینکه الان که باردارم بی نماز شدم خدانکرده اگه سهل انگاریم ادامه دار شه بچم به چی مادرش دل خوش کنه چون شنیدم نماز دربارداری برای جنین هم خیلی خوبه .اما از فردا تلاشم میکنم روش استارتر هم بکار میگیرم 

لطفا برای منم بفرست خیلی جالب،خدا کمکم کنه،خدا جون دوست دارم،من بنده توام من کوچیکتم من و از یاد نبر

چشم عزیزم فرستادم...ان شالله به خواستت برسی از ته قلبم ارزو دارم

ان شالله،متشکر از دعای خوبت...ان شالله دو سه سال دیگه نی نی کوچولوت کنار خودت سرجانماز نماز بخونه

عزیزم ازاینکه دارم اینو میگم واقعا خجالت میکشم از وقتی تصمیم گرفتیم برای بچه اقدام کنیم خیلی دلم مخواست والانم مخواد سعی کنم راجب قرآن و نماز جوری براش توضیع بدم که همیشه با ذوق عبادت کنه و بجای شعر و رقص براش سوره های کوچیک قرآن یاد بدم اوایل حاملگیم خیلی از خدا خواستم انشالله بچم بدنیا بیاد بتونم مادر خوبی باشم وخدا قدرت اینکار بهم بده ولی الان خودمم چقد از نماز دور شدم 😢دیگه از خدا هم خجالت میکشم 

عزیزم ازاینکه دارم اینو میگم واقعا خجالت میکشم از وقتی تصمیم گرفتیم برای بچه اقدام کنیم خیلی دلم مخو ...

اصصصلا و ابدا همچین حسی نداشته باش و خجالت نکش...خدا هروقت بری سمتش با آغوش باز قبول میکنه و لبخند میزنه...اگه اینجوری و با خجالت فکر کنی باز سمت نماز نمیری فک کن الان همون روزیه که تو نمازت کاهلی کردی و بیخیال قبلا شو و فک کن هیچ کار اشتباهی نکردی و صفر صفری...قربونت برم تو مادر شدی هرکسی نمیتونه مادر شه ببین خدا چقد دوست داره

اصصصلا و ابدا همچین حسی نداشته باش و خجالت نکش...خدا هروقت بری سمتش با آغوش باز قبول میکنه و لبخند م ...

ممنون عزیزم حرفهات واقعا ارومم کرد .انشالله هرمشکلی تو زندگیت داری حل شده مثل یه معجزه همه چی وفق مرادت شه گلم

ممنون عزیزم حرفهات واقعا ارومم کرد .انشالله هرمشکلی تو زندگیت داری حل شده مثل یه معجزه همه چی وفق مر ...

برام دعا کن عزیزم میدونم خیلی پاکی😘

برام دعا کن عزیزم میدونم خیلی پاکی😘

عزیزمی تو هم همینطور .تاپیک های. قبلی تو نخوندم اما فقط اسم موضاعاتش دیدم انشالله درزندگی زنا شویی ات خوشبخت بشی عزیزم 😊