2777
2789
عنوان

جذب زن های بزرگ شدن

147 بازدید | 12 پست

سلام 

من یه پسر خاله دارم ۲۳ سالشه ما باهم صمیمی هستیم و باهم راحتیم و مشکلاتمونو بهم میگیم اون مثل داداش نداشتم هوامو داره و منم مثل خواهر هواشو دارم

قبلا خواهرم یه دوستی داشت که از پسرخالم خوشش اومده بود و ولی اون قبول نکرده بود . برام خیلی عجیب بود دختره خیلی خوشگل و خونواده دار و ادم حسابیم بود

الان بعد مدت ها وقتی باهاش تنها بودم بحثش باز شد

طفلی با یه بغضی داشت تعریف میکرد دلم براش کباب شد

گفت من نمیتونم حسی به دختر های همسن خودم داشته باشم . من فقط جذب زن های بزرگتر میشم(منظورش دور و ور چهل بود) و دست خودم نیست و خیلی دارم اذیت میشم سر این . چون نمیتونم باهاشکن ارتباط بگیرم و همش ترس خورد شدن دارم و فلان 

یکم که ادامه داد دیدم مامی ایشیوز داره . مامانشم خیلی محبت و توجه نمیکنه  دوردونشون خواهر کوچیکشه 

خیلی دلم میخواد کمکش کنم اما نمیدونم چطوری 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باباا پسره بالاخره عاشق یکی هم سن یا کوچیکار از خودش میشه

سنی نداره ک

فعلا بگید ازدواج نکنه حالا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

مامی ایشیوز چیه؟

به فارسی میشه مشکلات با مادر

وقتی فرزند با مادر مشکلاتی داشته باشه مثل همون دریافت نکردن محبت و جنگ و دعوا اینا که پیامد های مختلفی داره

یکیش همینه . بعضیا هم مشکلات وابستگی پیدا میکنن بعضیا هم برعکس . در کل نمیشه گفت رو همه یه مدل اثر میزاره

به فارسی میشه مشکلات با مادروقتی فرزند با مادر مشکلاتی داشته باشه مثل همون دریافت نکردن محبت و جنگ و ...

منم اینجوریم نسبت به مردای بزرگتر از خودم چون واقعا کمبود محبت پدر دارم😐

🦋

جمع کنید این مسخره بازی هارو پسره راحت طلب فقط شو..گر میخواد حالم بهم خورد

اتفاقا پسریه که خیلی پشتکار داره 

خونوادشون وضع مالیشون خوبه ولی داره خودش کار میکنه که رو پای خودش وایسته

اکثرا بخاطر مسائل جنسی هست که خانمهای تو اون سن راحتتر رابطه میگیرن و ناز و ادای دخترهای جوانتر رو ن ...

نه فک نکنم . تو اینترنت که سرچ کردم به خاطر اون وایب مادرانشونه که جذب میشن

اتفاقا فک نکنم خانوم های سن بالا راحت قبول کنن . چون تجربه هاشون بالا رفته پخته تر شدن و بیشتر به انتخاب هاشون دقت کنند