2777
2789
عنوان

چه خواب سمی دیدم منننننن🤣🤣🤣

132 بازدید | 17 پست

آقا دیشب ما خواب دیدیم ازدواج کردیم 

بعد بچه یک از فامیلامون هم میخواست بیاد دنیا رفتیم با شوهرم بابام  برا اون لباس بخریم بعدش من حالم بد شد هی حس میکردم‌ حامله ام بی بی چکم مثبت بود شوهر رف بزور گف زنم‌حاملس تروخدا زود نوبت بدید بهش رفتم با شوهرم دکتر بعد گفتم دکتر من شک دارم حامله ام میشه آزمایش خون بنویسین بعد یهو اون یارو شوهرم بود گف من گفتم به دکتر حامله ای بعدش الکی گوشیش گذاشت در گوشش رف من اونجا تنها گذاشت هر چی دنبالش می گشتم نبود یک پله عجیب غریب بود من میخواستم بیام پایین دیدم ارتفاع زیادی دار یک مرده من کشوند بالا گف اینجا ارتفاع پله هست کجا میری بعد رفتم تو پارک نشستم تا صبح خوابیدم دیدم شکمم بالا امده است بعد معلمم با بچها داره میاد مدرسه گریه کردم من نخوندم برا امتحان میگف تو دختر درسخونی بودی چرا حامله ای فلان بعد شوهرم آمد آشتی کنیم از خواب پریدم شوهرمم.  نمی‌شناختم کی بود 😂😂🤣

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣منم یه سری خواب دیدم عروس شدم ولی اصلا کسی تو عروسی به نام داماد وجود نداشت عقب ماشین بابام سوار شدم با خانواده اومدم خونه جدید🤣

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

🤣منم یه سری خواب دیدم عروس شدم ولی اصلا کسی تو عروسی به نام داماد وجود نداشت عقب ماشین بابام سوار ش ...

واییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

واییی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خوب بود حال و هواش هیچکسم نمیگفت داماد کو 🤣بابامم بعد عروسی اومده بود تلویزیون نو روشن کرده کرده بود رو مبل نو لم داده بود منم حرص میخوردم میگفتم اینا نوعه برین خونتون اینجا خونه منه اما نمیرفتن🤣

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

وااای چه وجه تشابهی با خوابای من داره 😂ولی خدایی چطوری انقد با جزئیات یادت مونده

نمدونم خیلی بده من هرموقع خواب بد میبینم با جزئیاتش یادم خیلی عجیبه ،ولی قیافه یارو هر کار میکنم یادم نمیاد شاید هم اکسم بود فقط یادم موهاش بلند بود

خیلی خوب بود حال و هواش هیچکسم نمیگفت داماد کو 🤣بابامم بعد عروسی اومده بود تلویزیون نو روشن کرده کر ...

آقا خیلی خوبهههه😑🤣🤣🤣

حالا من یه سری دیدم تو کافه ام با یه پسر خوشتیپی،ازم خواستگاری کرد اونجا تا خواست حلقه دستم بندازه ب ...

شتتت شانسووو حالا من نمدونم کی عروسی کردم فقط شوهر داشتم تو خواب بدون عروسی جشن 😂😑🤣

من خواب دیدم با مهران مدیری ازدواج کردم بعد از ذوق همش تو بغلش بودم 😵‍💫😭 و قربون صدقم میرفت

شتت 🤣