2821
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

67 بازدید | 4 پست

من دخترم ۱۳ روزه اش وقتی میخوابه در روز خیلی خوابش سنگین میشه ۴ یا ۵ ساعت هرکاری میکنیم بیدار نمیشه حتی بلند نمیشه شیر بخوره هرچی بهش دست میزنیم فایده نداره خوابم خیلی طولانی هست حتی شیر هم میدم نمیخوره چیکار کنم

اگر چار پنج ساعته اشکال نداره. اوایلش بچه همش خوابه بعد هی از خوابش کم میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برای نوزاد 13 روزه 4یا5 ساعت شیر نخوردن اصلا درست نیست و افت قند پیدا میکنه  حداکثر هر دو ساعت باید شیرش بدی . سعی کن با قلقلک دادن یا کشیدن بینیش به صورت ماساژ بیدارش کنی و شیرش بدی و اگه موفق نشدی شیرت رو بدوش و با قطره چکون بریز گوشه لبش

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

Azizam kamelan tabiiye 

Age mikham shiresh bedi pushakesho va kon 

Ya kaf pasho beshur ba ab velarm 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️