2789
عنوان

کباب پز

15485 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میخوام کباب پز گازی بخرم کسی از شما هست که داشته باشه و ازش راضی باشه؟یا اینکه ناراضی باشه؟ وچرا

ممنون میشم نظراتتنو بگین☺

خدایا مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=53240820]وای من دارم عالیه درسته مزه کباب ذغالی رو نمیده ولی واس ما آپارتمان نشینا فوق العاد

میشه بگین چند خریدین؟ از کجا بفهمم جنسش خوبه یا نه چه مارکی خوبه؟

خدایا مرسی
[QUOTE=53240820]وای من دارم عالیه درسته مزه کباب ذغالی رو نمیده ولی واس ما آپارتمان نشینا فوق العاد ...

صدونود بود یادویست وده ولی واقعا راضیم مارکشو نمیدونم به خاطر کمبود جا از دم دست برداشتم ولی واقعا عالیه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸                                                               

خرید باربیکیو و کباب پز به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد برای پختن کباب در خانه از کباب پز استفاده کنید و اگر قصد پختن کباب در بیرون از خانه را دارید از باربیکیو. باربیکیو فن دار و با امکانات زیاد به شما کمک میکند  بدون داشتن آشنایی با کباب پختن بهترین کباب را بپزید. همچنین در هنگام خرید کباب پز نیز دقت کنید با توجه به نیاز و سلیقه ی خود کباب پز را انتخاب کنید زیرا کباب پز ها در اندازه های مختلف وجود دارد. داشتن همه ی وسایل های لازم در آشپزخانه به شما این امکان را میدهد که بتوانید در همه ی مواقع هر چیزی که بخواهید را بپزید

اگه فضا و جاشو دارین حتما کباب پز گازی بخرین برای کباب کردن راحت خیلی به درد میخوره. کثیف کاری نداره. اگه فضاتون کوچیکه کباب پز گازی استیل آتش مهر بخرین. اگه فضا به اندازه کافی دارین و میتونین بیشتر هزینه کنین باربیکیو گازی آتش مهر بخرید که امکانات زیادی داره تو سایتشون میتونین عکس و قیمتاشو ببینید.