2777
2789
عنوان

به جاری که همه چی داره حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 50 پست

شما همونی هستی که همه اینا تو ذهن خودته و مجردی هنوز ؟

اگر همونی حتما برو دکتر ...... هم روانپزشک که دارو بده هم روانشناس برای مشاوره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور؟

چطور نداره خب خودت میگی بهش نمیرسی و همه چیش جوره و گریه میکنم مثل اون‌نيستم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم خیلی تلاش کردم ولی به هیچی نرسیدم 

ولی حسرت دیگران نمی‌خورم چون هم انرژی منفی ش به زندگی اونا برمیگرده هم به خودم 

مثلا خواهر شوهر من یک سال بعد از من عروسی کرده خونه دو طبقه ساختن 

خونه تو شمال خریدن 

مغازه خریدن 

ماشین دارن

ولی ما تو خونه نمور و سی سال ساخت پدرشوعرم می شینیم 

البته قبلاً مستاجر بودیم و دوساله اومدیم اینجا 

تا بهشون میگیم بالا چشم تون ابرو هست میگن تخلیه کنید

به شوهرم میگم توروخدا باز بریم مستأجری من به غرورم برمیخوره

قبول نمیکنه 

هیچکس صاحب هیچ چیز نیست اینا همش نوبتی هست امروز هست فردا نیست منظورم مال دنیاس ، یا برعکس.....هیچو ...

اون خانواده و بچه داره اصلا همه چی دنیا شده مال اون من هیچ ندارم 

حسادت رو بزاری کنارمیبینی  چقدر زندگیت خوبه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......