منم دیشب خاب پسر همسایمونو دیدم که بیست وهفت سال پیش باهم همسایه بودیم خاب دیدم عاشق منه ومنو دوست داره من دلم براش میسوزه وبهش میگم خوب من متاهلم وبچه دارم برو پی کارت😂
عزیزم، ممکنه ذهنت درگیر این موضوع باشه که کسی رو بخوای که بهش علاقهمندی. ممکنه این خوابها نشونهای از نیاز به ارتباط عاطفی یا احساس تنهایی باشه. اگه این موضوع تو ذهنته، شاید بد نباشه بیشتر به اون نیازها فکر کنی و ببینی چه چیزی تو روابط واقعیت میتونه برات جبرانکننده باشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!