بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
@ني_ني_يار_۹۹ کاربرافغانی داره به ایرانیها توهین میکنه و تهدید میکنه
کاربر هست کسی ک تک میکنی
niniyar اکانت نی نی یار هست
🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
😂😂😂هار شده انگار سگبه مردای ایرانی میگه بی غیرت کورن مردای خودشونو نمیبینن که صد تا صدتا صیغه میک ...
یه چن وقت پیش یه فیلم زن افغانی گذاشته بود. که مرداشون به هوای اینکه بریم ایران میارنشون اینجا، وقتی رسیدن پول ومدارک رو میگیرن و میرن واسه خودشون. زنه میمونه و گوشاش.
اگه جنگ هزار مکافات و بدبختی داشت، یه خوبی هم داشت، روشن شدن ذات اینا
آخ دقییقا.همینکه اینا رو دارن پرتشون میکنن بیرون خیییلی خوبه.وگرنه اگه این اتفاقات نمیفتاد اینا همچنان با مظلوم نمایی داشتن تیشه به ریشه ما میزدن و بهمون میخندیدن.کاش خودم توی سمتی بودم که میتونستم مستقیما پرتشون کنم بیرون.اونموقع تا نفر آخرشون رو دیپورت نمیکردم آروم نمیشدم.چندشای پر رو.
ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.