2777
2789
عنوان

رانندگی 2

109 بازدید | 8 پست

سلام دوستان .طبق تاپیک قبلیم که گفتم می‌خوام اولین بار برم اصفهان .دیروز اومدم.خیلی عالی بود.البته جاده هم خلوت بود.از پلیس راه اصفهان به بعد شلوغ بود که دیگه تو شهر بود.با خودم گفتم چرا این همه سال من بر ترسم غلبه نکردم و زودتر نرفتم .این همه سال باید منتظر می موندم که شوهرم بیکار بشه بعد من و ببره خونه پدرم.شده بود سالی 2بار هم که بیشتر نیومده بودم.خیلی خوشحالم که تونستم بیام .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات.تو‌هم میتونی فقط نترس و امتحان کن.

اره ادم اروم شروع کنه میره ولی دوبار با داداشم رفتم هول کردم کلا خراب شده دیگه ترسیدم ولی مطمئنم تنهایی برم با سرعت کم میتونم ولی دیگه نمیدونم بهم اعتماد کنن ماشین بدن یا نه

اره ادم اروم شروع کنه میره ولی دوبار با داداشم رفتم هول کردم کلا خراب شده دیگه ترسیدم ولی مطمئنم تنه ...

من سال 91گواهینامه گرفتم شوهرم خیلی رو ماشینش حساس بود همیشه باهم می‌رفتیم کلی استرس بهم میداد همیشه هم می‌گفت کی به تو گواهینامه داده.تا اینکه میرفتم سرکار با دخترم خیلی اذیت بودم ی بار اومدم ماشین و بردم تنهایی با کلی استرس .چندبارم تصادف کردم اما دیگه کوتاه میومدم.البته دوستم خیلی تشویقم میکرد.دیگه‌بعد چند ماه که تنها رفتم و اومدم یاد گرفتم .بعد از اون همیشه میرفتم بیرون امسال هم بچه هامون خودم بردم مدرسه و آوردم تو ترافیک و شلوغی چون هرروز میرفتم و میومدم عادت کردم و قلقش دستم اومد .دیگه گفتم بزار بیرون شهر و امتحان کنم.دیروز اومدم و خداروشکر راحت اومدم باورت میشه با سرعت 120هم اومدم.ساعت 6پلیس راه شهرکرد بودم 6و 35دقیقه رسیدم پلیس راه اصفهان.البته جاده هم خلوت بود .ولی خوب ترسم ریخت .رانندگی خیلی راحته اگر نترسیم 

من سال 91گواهینامه گرفتم شوهرم خیلی رو ماشینش حساس بود همیشه باهم می‌رفتیم کلی استرس بهم میداد همیشه ...

چه خوب من یساله گواهینامه گرفتم داخل شهر خیلی میرم شهرمون کوچیکه ولی جاده نرفتم تنها

چه خوب من یساله گواهینامه گرفتم داخل شهر خیلی میرم شهرمون کوچیکه ولی جاده نرفتم تنها

به نظرم برا جاده زوده .البته بسته به مهارت هم داره.اما رانندگی جاده خیلی راحت تر از شهره .چون نمی‌خوای مدام گاز و ترمز بگیری با ی سرعت راه صاف و میری .فقط خیلی دقت و تمرکز میخواد .انشاالله تو جاده هم به سلامتی میری 

به نظرم برا جاده زوده .البته بسته به مهارت هم داره.اما رانندگی جاده خیلی راحت تر از شهره .چون نمی‌خو ...

ممنونم همچنین . من تو تعویض دنده فقط میترسم و اینکه جاده مون خیلی باریک و پر پیچ و خمه