2777
2789
عنوان

صبح همگی بخییییر🌹

119 بازدید | 25 پست

روزتونو با نام و یاد خدا

و پر انرژی شروع کنید ک تا اخر شب خوشحالی مثل سرسره ، بسوره بیاد سمتتون

بلندددد بوگووو سلام😄

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

سرچ کنید اهنگ سوغات دلدار از هومن پناهیییی

و تا ظهر باهاش قررر بدین😍😍😂🙂

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

سلام صبح بخیر 

در میان هیاهوی بی پایان این جهان،من هنوز به ارامش یک شب ساکت، به نورماه و به رویاهایی که هیچ کس از آن ها خبر ندارد،پناه می برم. شاید دنیا همیشه مهربان نباشد،اما من هنوز دلم میخواهد قشنگی هایش را باور کنم🌙🪽:)))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاااااااااااامممممممم

فدات عزیز دلم

صبح قشنگ بهار قشنگ بر دختر قشنگمون به خیر

چه دعایی کنمت بهتر از این   که خدا پنجره باز اطاقت باشد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سلام صبح بخیر

ب روی ماهت

سرچ کنید اهنگ سوغات دلدار از هومن پناهییییو تا ظهر باهاش قررر بدین😍😍😂🙂

قربون اون نوشتن قررر بدینت بشم

با ابن نوشتت بدون اهنگ حداقل یه هفته کمر ادم ناخوداگاه میچرخه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

سلااااااااااااممممممممفدات عزیز دلمصبح قشنگ بهار قشنگ بر دختر قشنگمون به خیرچه دعایی کنمت بهتر از ای ...

اجازه بدین منم قربونتون برممم🥺🥺مرسی از دعای قشنگت ایشالا هزار برابرش نصیب شمااا

سلام صبح عالی پرتقالی

من اناناس میخااام😫😂

قربون اون نوشتن قررر بدینت بشمبا ابن نوشتت بدون اهنگ حداقل یه هفته کمر ادم ناخوداگاه میچرخه

تا باشههه از این قررهااا عزیزدل من بده بره قرو کی به کیه🤣

اجازه بدین منم قربونتون برممم🥺🥺مرسی از دعای قشنگت ایشالا هزار برابرش نصیب شمااا

اگه قربونم بری من میمیرم خواهشا نکن برو دنبال کارات خدا خیرت بده منو بی خیال شو اقا غلط کردم

اگه قربونم بری من میمیرم خواهشا نکن برو دنبال کارات خدا خیرت بده منو بی خیال شو اقا غلط کردم

چرا اینقدر نازین شما ، عزیزم شما هم روز عالی داشته باشی با دوتا بوس از طرف من رو لپات 😂😂خوبه😘😘