2777
2789
عنوان

مگه میشه نون از خونه غیب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر با خودت درگیری 

اروم یاش نفس عمیق .

حالا گیریم جن و ...باشه کاری از دست شما بر میاد؟

پس فراموشش کن 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

لباس زیرهای همسرم هم قبلا گم شده بی دلیل

حس میکنم یه نفر مخفیانه به خونه تون دسترسی داره ! 

برداشتن لباس زیر شاید برای جادو باشه 

ولی نون قضیه اش فرق داره 

توی خونه پول طلا چیزای ارزشمند دارید؟ وسایل دیگه چطور گم شدن؟ 

خونتون نو سازه یا؟ 

ویلایی هست؟ 

حس میکنم یه نفر مخفیانه به خونه تون دسترسی داره ! برداشتن لباس زیر شاید برای جادو باشه ولی نون قضیه ...

وسایل دیگه، یه بار دوتا کنترل تلویزیون و با چندتا وسیله ی دیگه گم شده بودن چندماه. حتی رفتم کنترل جدید خریدم.بعد از چندماه یهو از یه جا پیدا شدن. منم مطمئن بودم همه جا رو گشته بودم. دیگه نمی‌دونم اون قسمتو یادم رفته بگردم یا گشتم و ندیدم.نمیدونم

اما لباس زیر همسرم واقعا مطمئنه مطمئن بودم که دارن گم میشن. هیچوقتم پیدا نشدن.

خونمون اجاره هست ویلایی . نوساز نیست

این خونه باز بهتره، خونه قبلی، یه چیزای دیگه دیده بودم که نمیتونم بگم😔

وسایل دیگه، یه بار دوتا کنترل تلویزیون و با چندتا وسیله ی دیگه گم شده بودن چندماه. حتی رفتم کنترل جد ...

پس کار همونه که اسمشو نمیشه بیارم 

قبلا برا ما هم اتفاق افتاد خانمم باورش نمیشد تا اینکه براش ثابت شد چنین چیزی هست