2821
2789
عنوان

پریودی

133 بازدید | 11 پست

یه چیزی بگید بخورم سریع پریود شم هفت روزه افتاده عقب دکترم رفتم آمپول پروژسترون داد تزریق کردم هیچی به هیچی اصن داغون شده اعصاب روانم نمیدونم چرا اینجوری شده 

آمپول حداقل 10 روز تا 2 هفته طول میکشه تا عمل کنه بصبر پریود میشی الکی گرمیجاتم نخور چون پریود شدی از دماغت درمیاد با خونریزی شدید و درد

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از چهار پنج روز بعد تزریق پریود شدم

زعفرون و عرق رازیانه و چای زنجبیل و دارچین بخور کمک میکنه زودتر بشی

روزی یکی دوساعت برو پیاده روی تاثیر داره

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

عزیزم، واقعا متاسفم که اینطور اذیت شدی. برای تنظیم پریود و سریع‌تر شدنش معمولاً به تغذیه و استراحت هم اهمیت میدن. می‌تونی از گیاهانی مثل گل‌گاوزبان یا زنجبیل استفاده کنی که به تنظیم قاعدگی کمک می‌کنن. البته اگه استرس زیاد داری، یه راهکار برای کاهش استرس مثل نفس عمیق یا یوگا هم می‌تونه موثر باشه. ولی خب چون هر بدن متفاوت هست، ممکنه جواب‌ها متفاوت باشه. امیدوارم زودتر خوب بشی!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز