2821
2789
عنوان

زرنگاش بیان😅😅😅

449 بازدید | 35 پست

سلام به همگی...مدت سه ساله نامزدیم(بدون محرمیت)...قرار شده برای مهریه خونه بزنن اونم ن هر خونه ای...کامل و در شهر خودم...حالا بعد از سه سال حرف خونه که میشه، ن میگن گرفتیم ن میگن نگرفتیم... فقط میگن خیالتون راحت...اما من یه بوهایی بردم که خونه خریدن ولی رهنه...الانم میگن هیچی پول نداریم...فقط کافیه بگین یه ماه دیگه میخوان برن سر خونه زندگی... خیالتون راحت...حالا چرا اینقد پنهان کاری مگه چی میشه بگن خونه خریدیم؟!!!

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیخوان بزنن به نامت

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

اون بنده خدایی که بهم گفته خریدن آدم مطمئنیه و گفته از من نشنیده بگیر به خانواده ات هم نگو فعلاً... از خریدش مطمئنم ولی رهنه... حالا که میگن به ارزش اون خونه به نام میزنن ن سندو...با این وجود چرا نمیگن خونه گرفتیم؟!!!

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

دوستتااااان😧😧 کسی نظر دیگه ای ندارههههههه؟؟؟؟

کسی نیستتت؟؟؟😑😑

ببین من یک قسمت از مهرم خونه بود یه ماه قبل از عقدرفتیم محضر وکالت بلاعزل دادن بهم بعد از عقدم رفتم ...

واییی اینا چقد کلک بازننن...میگن قبل از عروسی خونه رو میدیدم ینی خونه ای هست با سند ولی قبل از عقد ننه من غریبم بازی درمیارن بگن سندی نیس معادلش پول بزنن که خونه ای به نامم نزنن... اینا چه موجوداییینن😓😓😓واقعا چی پیش خودشون فکر میکنن بعدم چپ و راست قسم قرآن میخورن...ای خدا خودت قاضی و عادلی نمیشه قضاوت کرد..اگه اشتباه میکنم بگین لااقل دلم خوش شه😫😫😫😫

می شه بپرسم کجایی هستین؟  ما تو مازندران از این رسوم نداریم اینجا هنوز مهریه رو کی داده کی گر ...

رفسنجان کرمان...اینجا هم کسی نمیگیره ولی یه ارج و قرب برای دختره...برای ما هم کی داده و کی گرفته اس...کیه که خودتشو با پول معامله کنه... ارزش هیچ آدمیو با پول نمیشه سنجید...حالا زرنگیه اینارو ببین... اگه اشتباه میکنم بهم بگین لطفا 😓😓😓😫😫😫😫😫

خانومااااا کسی تجربه نداره؟!!!!😓😓😓

اینا از روز اول هم با خونه مخالف بودن...میگفتن تو بگو1370 سکه اصن به تعداد پیامبرا(با خنده و شوخی😏)اگه ما ن اوردیم ولی خونه ن میترسن روزی بخوام از چنگشون درارم..میگن نادان همه را به کیش خود پندارد داستان همیناس...چقد دیر شناختمشووننن...همه زندگی دست مادر نامزدمه با اون زبونش ولی خدایی چنان بلده چیکار کنه که همه میگن خوشبحالت عروس اینا شدی... تازه فهمیدم عروس بزرگشون فیلم بازی میکنه... بعد سه سال از بله برون تازه شناختمشون بس که غرق حرفای مردم شدم😓😓😓

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792