2777
2789
میدن عزیزم شما تو خونه ات باش فردا اون نره دست پیش بگیره چقدر ناراحت شدم برات میان با زندگی آدم بازی ...

هییییی

کلا رفته خونه مادرش

خونم اجاره نامه اینا بنام خودمه کلا تو زندگی کاری نمیکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدفی در زندگی نداره؟ اخلاقشو نمیدونی هدف بسازی براش؟ یکم به زندگی امیدوارش کنی حس میکنم افسرده ست

دقیقا هدف و رشد اصلا میگه هزارتونم اومد بسه

بدهکارم میشدیم میگفت همش بنام خودته بمن چه خودت میدونی

چقدر بی لیاقت بود

بخدا همه کار میکردم اندازه ی مرد فقط از بس تنبل بود میخاست حرف  تکرا کنم و داد بزنم تا بلند چه کار کنه عصبی شدم وگرنه اخلاقم خوبه مذهبیم 

هر دادی هم ک میردم عذاب وجدان میگرفتم با این ک اون مقصر بود

عزیزم بار زندگی فقط روی دوش تو بوده خودش استرسی نکشیده هار شده

من از بس دنبال وام وی بحث داد گاهی با صاحب خونه بود پول نمیداد رفتم و اینم کمک نکرد عصبی شدم همین

وگرنه کلا کارا با خودم

الانم ک 5 روز نیست میبینم وقتی نیست کارا سرعتش بیشتره

بخدا همه کار میکردم اندازه ی مرد فقط از بس تنبل بود میخاست حرف تکرا کنم و داد بزنم تا بلند چه کار ک ...

میفهممت عزیزم الحمدلله استقلال مالی داری بره به درک ان شالله زندگیت بهترمیشه

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
شما برای مهریه و نفقه اقدام کن.اگه دادگاه نیاد بعد از چند بار اخطار حساباش مسدود میشه و کلا از خدمات ...

اگه حساباشم مسدود بشه فرار میکنه جایی  کار میکنه پولم میزنه کارت مامانی داداشی

فقط اگه جلب بدن خوبه

اون مرد بی مسولیته  یه مدت تنهاش بزار  ولی  بخاطر زندگیت  به نظرم   به فکر کار باش  کار خو نزون یه کاری ک  از نظر مالی بی تیاز باشی تا حدودی حای     بعد اگر دیدی  میتونی جدا زندگی کنی  جداشو  

با  اجرای مهریه و  اهرم فشار بهش اون درست ننیشه ازت سردتر میشه برا بعد هم   خوب نیس    به نظر من یه مدت قهر باش محلش نده   دنبال کار بری  به نظرم خیلی بهتره   ایتجور مردای ک  ببخشید عرضه کار ندارن     دقیقا  برا زن های ک  سر کار میرن غلام حلقه ب گوش هستن  

لگر  خصوصیات بدی نداره اعتیاد و ولگردی و  رفیق بازی و اخلاقش تند نیس و ۰۰

الکی زندگیتو خراب نکن  

از یه راه درست  زندگیتو بساز    

مشخصه  تحت فشاری و اعصاب نداری  ولی این راهش نیس