2777
2789
عنوان

باردارم یا نه

151 بازدید | 14 پست

رفتم آزمایشگاه، تیتر بتا دادم گفت 12/10 و مشکوک به بارداری هستی، خیلی نگرانم، تو رو خدا کسی تجربه اشو داره بهم بگه جریان چیه، الآن یه هفته از عادت ماهیانه ام گذشته، دو تا بی بی چک گذاشتم مثبت بود، پی سی او هستم، تنبلی تخمدان، چند ساله تحت درمانم، و ماه پیش شبی سه عدد لتروزل خوردم، نتیجه نگرفتم این ماه دکتر نرفتم و فقط کپسول های اووبوست و فرتیل سی ام خوردم، موندم جواب چیه، گفتن چهل و هشت ساعت دیگه بیا بایذ تیتر بتات بره بالا در غیر این صورت باردار نیستی 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با توجه به نتایج بی بی چک و آزمایش (که لب مرزی ولی مثبت است) باردار هستید اما تیتر بتا با توجه به اینکه ی هفته از موعدتون می گذره خیلی پایینه، ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه، دو روز دیگه باید آزمایش تیتر بتا بدید الان زیاد قابل تشخیص و اطمینان نیست. 

مهم اینه که بعد 48ساعت دو برابر بشه... منم اولین ازو که دادم 15بود و گفتن مشکوکه بعده72ساعت که تکرار کردم 70شد و قطعا مثبت شد, احتمالا لقاحت دیر بوده ولی چون با اون دارو ها اشنایی ندارم نمیدونم مثبت کاذب میاره یا نه

قرص يا داروى خاصى تو اين چند وقت مصرف نكردى ؟

این ماه نه، ماه قبل لتروزل خوردم که دکتر گفت تخمک هات خیلی ضعیفه، این ماه فقط یه سری دارو خوردم که به ترشحات دهانه رحم کمکم میکرد اسپرم و جذب کنه 

منم بار اول آزمایشم جوابش مشکوک بود ۵ روز بعدش رفتم مثبت بود.بنظرم بیشتر تحمل کن.انشاالله بارداری

انشاالله منم مث شما باشم 

مهم اینه که بعد 48ساعت دو برابر بشه... منم اولین ازو که دادم 15بود و گفتن مشکوکه بعده72ساعت که تکرار ...

من بنظرم اشتباه کردم باید آزمایش بتا میدادم، اینطوری بیشتر نگران شدم