2777
2789
عنوان

دعوا های همیشگی

23 بازدید | 0 پست

یه راهنمایی میخوام لطفا بخونید 🙏🏻 کسی مثل من بوده که درست شده باشه ؟ از وقتی یادمه خونه ما بین پدرمادرم دعوابود، من ب شدت ادم عصبی و مضطربی‌بودم ، چندساله خودمو کشتم تا تونستم خودمو بهترکنم،هنوزم عصبی و مضطرب هستم اما خیلی کمتراز قبل.

یه اتفاقی که قبلا خیلی میفتاد و الان شده سالی یه بار اما هنوز میفته اینه که یه دعوایی برام پیش میاد که همش هم با پدر مادرمه و همه همه همه دعواهای خونه ما مقصرش بابامه ، مغزم فکر کردنو تعطیل میکنه اون لحظه داد میزنم تا جایی ک حنجرم میخواد پاره بشه.صددرصد مواقع هم بعدش پشیمون میشم اما باز دفعه بعد همون آش و همون کاسه.همه این داد زدن هم خالی کردن خشم درونیمه نه هیچ نیت بی احترامی . مغزم فقط به خالی کردن خشم عمل میکنه . حالا این اتفاق بعد از یه سال و خورده ای باز دیشب افتاد ، تو خونه گفتم میخوام تنها برم بیرون واسه خودم بعد مدتها، کمتر از یه ساعت کلا بیرون بودم پنج بار بهم زنگ زدن که ماشینو بیار ، مامانم دوبار اخری که زنگ‌ زد با داد زدن باهام حرف میزد ، کاری به خودم نداشتنا ماشینو میخواستن . بعد از زنگ اخرش و اون لحن و حرف زدنش من دیوونه شدم اومدم خونه یه دعوای شدیدی باهم کردیم ، از اینکه یه بیرون یه ساعته رو باید ب دهن من زهرکنن و هیچ درکی در کار نیست . بعدشم طبق معمول پشیمون و ... خسته شدم از این اعصاب خراب شدم ، کسی مثل من بوده که درست شده باشه؟ عذاب وجدان رفتارم با مامانمو اونهمه داد و بیداد رو چیکار کنم ؟