2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

125 بازدید | 12 پست

بچه ها من دارم تو دوران عقد جدا میشم تو گوشی نامزدم دیدم به یه پسر هم جنس گرا پیام داده بود و مامانی بود و پرخاشگر و...ولی خیلی دوسم داشت یعنی میگفتم عاشق ترین مرد برای من ولی دارم جدا میشم الان چندماهه که پروسش شروع شده،حالا وقتی که استارت این خورد که گفتم میخوام جداشم و اینا خاله ی کوچیکم که خیلی دختر مهربون و جوون و در عین حال سنگین و خیلی خوبه خلاصه بهم زنگ زد گفت راستش الان که دیگه میخوای جداشی یه چیزیو میخواستم بهت بگم و بهم گفت بعد اینکه یه مسافرت خانوادگی رفتیم حدود یک سال پیش که نامزدمم بود گفت یکی دوماه بعدش دیدم تو تلگرام نامزدت بهم زده سلام عشقم چطوری؟؟بعد گفت منم آنلاین شدم دیدم این پیام اومده زدم که اشتباه زدی و اینا اونم عذرخواهی کرده!به نظرتون از قصد پیام داده به خالم؟آخه خالم یه چیز خوبی میگه ،میگه که حالا عکس پروفایلو ندیدی،وقتی پیام هم دادی نفهمیدی اشتباه زدی؟مثلا یه رب نیم ساعت صبر کردی تا طرف بهت جواب بده؟خوب پیامتو پاک میکردی!!!من حس میکنم نامزدم تاس انداخته ببینه خالم میگیره یا نه درسته؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر که داری جدا میشی ولش کن طنابش و باز کن بذار بره ایشالا ی هرزه مث خودش نصیبش شه

یعنی واقعا یه فته ببینه خالم میگیره یا نه درسته؟

میدونستم کثیفه ولی نه آنقدر 

گلم فکراتوخخوب کن.صحبته یه عمر زندگیه.دلیلی نداره که بخوا به خالت پیام بده.خدا دوستداره که الان اوله ...

یعنی واقعا یه چیزی زده  ببینه خالم میگیره یا نه درسته؟میدونستم کثیفه ولی نه آنقدر 

یعنی واقعا یه فته ببینه خالم میگیره یا نه درسته؟میدونستم کثیفه ولی نه آنقدر

خاله ت درست میگه امکان نداره اشتباه پیام داده باشه

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

اول بهت تبریک میگم داری از یک آدم سمی همین اول کاری جدا میشی دوما انشالله بهترین بخت نصیبت بشه ک این غم هاتو بشوره و ببره سوما قشنگ مشخصه ک همسرت میخواسته تورشو پهن کنه حالا گفته اگر پا داد چی بهتر ندادم با یک عذرخواهی ببخشید اشتباه شود سرهم میارم جریان رو این آدم لیاقتت رو نداره 

یعنی واقعا یه چیزی زده ببینه خالم میگیره یا نه درسته؟میدونستم کثیفه ولی نه آنقدر

اره عزیزم.اون خواسته باخالت به احتمال زیاد دوست بشه. اگرم میخواسته امتحان کنه اصلا دلیلی نداره که این کار اشتباهو کنه...واقعا کارش بخشیدنی نیست

عزیزم، اول از همه اینو بگم که حس تو کاملاً قابل درکه. وقتی کسی که بهش اعتماد داشتی اینجوری رفتار می‌کنه، طبیعی‌ه که شک کنی. در مورد پیام به خاله‌ت هم به نظرم درست می‌گی. این‌که بعد از ارسال پیام سریع متوجه بشه که اشتباه زده و هیچ‌کاری نکنه، خیلی به نظر مشکوکه. شاید واقعا میخواسته ببینه که خاله‌ت عکس پروفایل رو میبینه یا نه. به هر حال، این رفتار نشان‌دهنده یه نوع عدم صداقت و شکسته شدن اعتماد هست. شاید لازم باشه بیشتر به این موضوع فکر کنی که این رابطه برات چقدر امنیت و اطمینان میاره. اگه فکر می‌کنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!