2821
2789

خودت چند سالته عزیزم 

این تصمیم خیلی شخصیه اینکه تو میخوای جدا از اختلاف سن با دروغ یا پنخان کاریش کنار بیای یا نه 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
خودت چند سالته عزیزم این تصمیم خیلی شخصیه اینکه تو میخوای جدا از اختلاف سن با دروغ یا پنخان کاریش کن ...

من خودم ۱۷ سالمه می گه که من اگه دروغ گفتم فقط همین بوده چون اگه سن واقعیم می گفتم باهام نمی موندی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم ۱۷ سالمه می گه که من اگه دروغ گفتم فقط همین بوده چون اگه سن واقعیم می گفتم باهام نمی موندی

بنظرم به خودت فرصت بده 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
یعنی چی کار کنم ترکش کنم؟

کاا تمرکزتو بذار رو درس و دانشگاهت