2777
2789
عنوان

رفلاکس بارداری

181 بازدید | 18 پست

دوستان سیزده هفتمه ولی رفلاکس معده پیرم کرده....قبل بارداری هم گوارشم حساس بود وهر از گاهی دچار رفلاکس میشدم،ولی الان بیست وچهار ساعتست...دیگه بریدم..آب میخورم سر دلم گیر میکنه ،غذا که دیگه افتضاح...هر چی میخورم گلاب به روتون بالامیارم یا از باد گلو روانی میشم...کسی هم بوده مثل من؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجازه عزیزم من دکترم برام تجویز کرد

من همیشه هم ترش نمیکنم،گاهی خوراکی ای که میخورم انگار تو گلوم گیر میکنه وپایین نمیره...تو هضمش مشکل دارم..هی مجبورم باد گلو بزنم یا آخرش تهوع..زندگی برام سخت شده...اون شربت رو اینم اثر داره؟

من همیشه هم ترش نمیکنم،گاهی خوراکی ای که میخورم انگار تو گلوم گیر میکنه وپایین نمیره...تو هضمش مشکل ...

من سوزش معده شدید داشتم و ترش میکردم این و میخوردم فوری خوب میشدم تقریبا ۶ ماه تو بارداری خوردم حالا یه دونه بخر امتحان کن ببین مشکلت رفع میشه باهاش یا نه اگه نشد به دکترت بگو دارو بده

با سلام

نکات زیادی برای تغذیه میشه در نظر گرفت اما شاید مهم ترین موضوع خرد کردن وعده غذایی به چند بخش و مصرف ذره ذره میباشد

به مرور زمان موجب بهتر شدن فرآیند گوارش می‌شود

با آرزوی سلامتی

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

من دقیقا شرایط شما رو دارم.قبل بارداری خیلی کم رفلاکس داشتم.الان افتضاح شدم.گاهی حس میکنم مهره کمرم داره سوراخ میشه از درد شدید سر معده...

ویزیت اخری که داشتم میخواستم به دکتر بگم که متاسفانه از چندروز قبلش حالم خوب بود منم فکر کردم تموم شده.ولی دقیقا فردای ویزیت از درد مردم و زنده شدم.

تجربه من اینه غذاهای خشک بخور.شیرینی و غذاهای مایع نخور مثل آش و. ..من غذاهای کبابی خیلی برام خوبه.

شماجنسیت نی نیت معلومه؟

منم نزدیک ماه چهارم،خداکنه منم خوب بشم،خیلی اذیتم

اره خوب میشی 

از ماه ۴ و۵ کلا خوبی باز ۶ سخت میشه درد کمر واینا باور میکنی نصف شبی داشتم گریه میکردم برای کمردرد ضعف کرده کمرم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.