2789
عنوان

لطفا بیاید

34 بازدید | 6 پست

خدا من بکشه

۲۸ فنون

۴فلسفه

۲۵جغرافی تاریخ 

جامعه۲۰

۲۰اقتصاد

۲۰عربی

روان شناسی۷

ریاضی ۰

میشه قبول شد رشته تاپ نه کلا

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

حامله شدیم دیگه🤰🏻

عزیزم هرچی بود دادی رفته توکل کن بخدا 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
حامله شدیم دیگه🤰🏻عزیزم هرچی بود دادی رفته توکل کن بخدا

مبارک باشه

جواب سوالم میخوام گناه هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حامله شدیم دیگه🤰🏻عزیزم هرچی بود دادی رفته توکل کن بخدا

امضات رو یه چند دور بخون به نظرم برا خودت واجب هس

امضات رو یه چند دور بخون به نظرم برا خودت واجب هس

اخی چشم عزیزم حتما 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
اخی چشم عزیزم حتما

ببین حالم خوب نیس که هی ....... اگه خوب بود که یه بار هم سوال نمی کردم دلم نشکسته دارم به اخرش رسیده

ببین حالم خوب نیس که هی ....... اگه خوب بود که یه بار هم سوال نمی کردم دلم نشکسته دارم به اخرش رسیده

عزیزم اروم باش اول 

اینو بدون خدا بزرگه حواسش به زحمات شما بوده 

جایه نگرانیو استرس نداره 

فک میکنم برای تیر ماه هم یه ازمون دیگه دارید؟؟ 

اگر داری یه فردارو ریلکس کن استراحت کن از شنبه اون مطالبی که اینجا ضعیف تر بودی رو تست بزن 

و مطمئن باش بودن کسایی که از شما بدتر دادن 

امیدوارم‌موفق باشی و ازم دلخور نباشی❤️