2777
2789

جفتش مسخره 

حقیقتا قطب شمال که اصلا یک قسمت دیدم حالم بهم خورد هر کیم دیده بود حالش بهم خورده بود میگفتن بیخود بیخوددد 

مانکن باز یکم بهتره ولی اونم همچین چیز خوب و قشنگی نیست و آخرشم خیلی تلخه. به نظرم جفتشو ول کن برو بازی بخت رو ببین عشق کن واقعا پشیمون نمیشی از دیدنش 

جفتش مسخره حقیقتا قطب شمال که اصلا یک قسمت دیدم حالم بهم خورد هر کیم دیده بود حالش بهم خورده بود میگ ...

من دیدم جفتشو قطب شمال اصلا معلوم نی چطوری تموم شد اصلا چیشدن 

مانکن اره آخرش تلخ بود ولی هرجا ک بهرام بود خیلی قشنگ بود نصف مردم فیلم مانکن رو بخاطر فرزاد فرزین دیدن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم جفتشو قطب شمال اصلا معلوم نی چطوری تموم شد اصلا چیشدن مانکن اره آخرش تلخ بود ولی هرجا ک بهرا ...

خداوکیلی مانکن رو نباید تلخ تموم میکردن چون کلی سختی کشیدن که بهم برسن آخرشم مرد. شاید آخرش خوب تموم میشد میگفتم خوبه قشنگه ولی نه. سلیقه ی من نبود. قطب شمال هم میگم که کلا ندیدم. البته از آناهیتا درگاهی هم من واقعا خوشم نمیاد. فیلمنامه اش هم خوب نبود. یه کپی خیلی ضعیف از سریال ایزل بود. وقتی ایزل آنقدر حرفه ایه اینا حماقت کردن از روش نسخه ساختن. تو چند جا هم قطب شمال رو زد ضعیف ترین سریال سال. به نظرم اصلا سریال ایرانی ارزش نداره. حالا من نمیگم ترکیه خوبه نه ولی بعضیاش قشنگه مثلا همین بازی بخت کلا روحیه ی آدمو جلا میده باعث میشه آدم حالش خوب بشه خواستی یه سرچ بزن عکساشو ببین خوشت اومد دنبالش کن 

خداوکیلی مانکن رو نباید تلخ تموم میکردن چون کلی سختی کشیدن که بهم برسن آخرشم مرد. شاید آخرش خوب تموم ...

اره واقعا قطب شمال بازیگران خوب بودن ولی فیلمش نچ مانکن هم‌ بد تمومش کردن 

اسم فیلمی ک گفتین برم بزنم ببینم چیه ترکیه ای خواهران بردارن قشنگ بود 

اره واقعا قطب شمال بازیگران خوب بودن ولی فیلمش نچ مانکن هم‌ بد تمومش کردن اسم فیلمی ک گفتین برم بزنم ...

بله ترکیه ای. حقیقتا من خواهران و برادران ندیدم خوشم از سریال تینیجری نمیاد. این بازی بخت طنز و عاشقانه هست منی که انقدر سخت گیر سریالم این اولین سریالی بود آنقدر بهم چسبید. به نظرم جان سخت و اینا هم نبین چرته 

بله ترکیه ای. حقیقتا من خواهران و برادران ندیدم خوشم از سریال تینیجری نمیاد. این بازی بخت طنز و عاشق ...

جان سخت خداییش چرت یه قسمت دیدم اصلا خیلی چرت افتضاح من الان سرچ کردم فیلم بازی بخت از اون دختر چشم رنگی خیلی خوشم اومده با اینکه ندیدم فیلمسو ولی خوشم اومده

جان سخت خداییش چرت یه قسمت دیدم اصلا خیلی چرت افتضاح من الان سرچ کردم فیلم بازی بخت از اون دختر چشم ...

من خیلی تو سریال و فیلم سختگیرم یعنی کلا یه سریال رو تا آخر خیلی سخت میشه تا ببینم مگر خیلی خوشم بیاد ولی بازی بخت چون هم طنز بود هم اکیپی بود و تنوع توش داشت و بازیگر هاش خوشگل و کم سن و سال بودن پسند کردم واقعا عالیه تا آخر هم دیدم آخرشم پایان خوش داره. نه بابا جان سخت منم اصلاااا خوشم نیومد دنیا هم بگن قشنگه حال نکردم اون چیه آخه 😩چرت و مسخره. من بیشتر سریال های شاد و فضای باز با موضوع جالب و طنز رو دوست دارم 

من خیلی تو سریال و فیلم سختگیرم یعنی کلا یه سریال رو تا آخر خیلی سخت میشه تا ببینم مگر خیلی خوشم بیا ...

منم همینطور فیلمی ک غمگین باشه رو دوست ندارم یا طوری بسازنش ک نفهمم موضوعش چیه سینمایی طنز رو خیلی دوست دارم مثل هتل هفتاد سی ساله گربه دینامیت این قشنگ بودن واقعا ولی بعضیاشون اصلا نمی‌فهمی موضوعش چیه