2777
2789
عنوان

فوت پدر

151 بازدید | 14 پست

کسایی که از دست دادن پدرشونو ،بعد فوت پدرتون چطوری  باهاش کنار اومدید؟،من خودم اولاش خیلی داغون بودم، الان بعد ۳ ماه آرومتر شدم، اما هنوز یادم که میفته غصه میخورم کلی، دلم براش تنگ میشه، احساس میکنم با این غم خیلی بزرگ تر شدم پخته تر شدم چیزایی رو درک کردم که قبلا هیچ ایده ای دربارش نداشتم، در کل سخته ولی اجتناب ناپذیره، راه فرار نداره، مجبوری بمونی رو پات و قوی تر شی

واسه من پدر جانم یکسالو نیمه که رفت و واسه ی همیشه ما رو تنها گذاشت،خیلی بنده خدا تو بستر بیماری زجر کشید خدایا در حق پدر عزیزم خیلی نامردی کردی این رسمش نیست چون زور داری همه کار میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنهمنم خودمو میزنم ب بیخیالیولی همیشه ی خدا یه چیزی از وجودت کمه

خدا پدر تو بیامرزه عزیزم، آره منم همینطورم ، الکی ‌ نیست که یه کوه بود پشتمون که الان نیست، معلومه سختی میکشیم

واسه من پدر جانم یکسالو نیمه که رفت و واسه ی همیشه ما رو تنها گذاشت،خیلی بنده خدا تو بستر بیماری زجر ...

عزیزم😔😔، عوضش روحش پاک شد و رفت، من پدرم سه سال سرطان داشت، تنها چیزی که آرومم میکنه اینه که الان جاش خوبه، میدونی ماهایی که پدرامون مریض بودن به یه جایی میرسیم که میگیم خدایا شکرت پدرمونو بردی، چون دیگه درد نمیکشه، چون اگه بود الان باید تحمل میکرد، روح بابامون که تو بدنش تو عذاب بود الان آزاده بدون ذره ای درد، برای خودش خوب شد ، ما هم باید راضی باشیم

عزیزم😔😔، عوضش روحش پاک شد و رفت، من پدرم سه سال سرطان داشت، تنها چیزی که آرومم میکنه اینه که الان ...

خدا پدرتو بیامرزد، خیلی سخته یک عمر راه درازی رو با یه همسفر رفتی خیلی از سالای زندگی رو با کسی طی کردی خاک ازت بگیره دیگه حتی خاطراتش هم از ذهنت رفته چقدر دنیا نامرده بخدا چقدر این معامله ی این دنیا و اون دنیا نامردیع

خدا پدرتو بیامرزد، خیلی سخته یک عمر راه درازی رو با یه همسفر رفتی خیلی از سالای زندگی رو با کسی طی ک ...

آره، تمام حرفاتو با سلول به سلول وجودم درک میکنم،ولی انسان باید انقدر پاک بشه که به خدا برگرده، این ماییم که قبل از به دنیا اومدنمون خودمون راهمونو انتخاب کردیم، ما امضا کردیم که تو این تاریخ پدرمونو از دست بدیم ، پدرمون امضا کرده که با مرگ خودش از ما جدا شه، مثل یه بازی از قبل همه چیزو چیدیم برای خودمون تا نقششو تو این دنیا بازی کنیم، فقط یادمون نمیاد، مثلا تو زندگی قبلی اشتباهاتی داشتیم که باعث آلوده شدن روحمون شده، حالا روح پدرمون قبول کرده که با رفتنش و اذیت ما مارو پاک کنه، مثلا فکر کن یکی که خیلی اذیتت میکنه زندگی قبلی دوستت بوده، ولی از روی عشقی که به تو داشته قبول کرده تو این زندگی انقدر اذیتت کنه تا تو پاک شی و تمام گناهات بریزه و برگردی به خدا، اگه پاک نشیم دوباره برمیگردیم به این زندگی و همینطور ادامه پیدا میکنه تا بالاخره پاک شیم

آره، تمام حرفاتو با سلول به سلول وجودم درک میکنم،ولی انسان باید انقدر پاک بشه که به خدا برگرده، این ...

عزیزم ما یبار زاده میشیم یبارم از دنیا میریم،اونجا ابدی هست اینجوری نیست که هر بار ک بمیریم دوباره زاده بشیم،باید قرآن رو باز کنیم تا از حقیقت آگاه شیم،برنامه ی زندگی پس از زندگی مصداق بارز همین اعتقادات واهی خودمونه،

کاش میمردیم و بعد تو یه بدن دیگه متولد می‌شدیم بهتر بود ولی متأسفانه این فقط خیال خام بعضی آدماست 

عزیزم ما یبار زاده میشیم یبارم از دنیا میریم،اونجا ابدی هست اینجوری نیست که هر بار ک بمیریم دوباره ز ...

به نظر من بهشت و جهنم توی همین دنیاست،اینجا اون جایی هست که تاوان گناهامون میدیم، بعد پاک میریم پیش خدا، منظور از آتش جهنم همون عذاب هایی که این دنیا میکشیم، وگرنه آتیش ممکنه جسم رو بسوزونه ، اما روح رو با آتیش تهدید نمیکنن، روح رو با ناراحتی عذاب وجدان و افسردگی عذاب میدن

به نظر من بهشت و جهنم توی همین دنیاست،اینجا اون جایی هست که تاوان گناهامون میدیم، بعد پاک میریم پیش ...

کاش اینجوری که شما بگی باشه واسه خودمون کا بهتره ولی متاسفانه اینچنین نیست،خدا اینقدر سخت گیره ک خودشم تو قرآن خط ب خط گفته

کاش اینجوری که شما بگی باشه واسه خودمون کا بهتره ولی متاسفانه اینچنین نیست،خدا اینقدر سخت گیره ک خود ...

خدا تو قرآن گفته جهنمی هست ، بهشتی هست، منظور اون آیه هارو هر کسی میتونه یه جور برداشت کنه، قرآن یه کتاب ثابته برای همه سنین، مثلا یه بچه هفت ساله همون قرآنو میخونه که یه آدم چهل ساله میخونه، آیا برداشت یه بچه هفت ساله از قرآن مثل همون آدم ۴۰ ساله هست؟،معلومه که نه ، قرآن برای هر شخص یه جوره ، برای هر کسی یه جور معنا میده، و به زندگی هر کس یه جور نور دانایی میبخشه

2790
2778
2791
2779
2792