2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم و شکایت😭لطفا بیاین

194 بازدید | 11 پست

شوهرم با همسایه بابام اینا سره جای پارک درگیر میشه و دست روش بلند میکنه.زنگ میزنن پلیس میاد برای صورت جلسه،بعد بابام رفته با یارو حرف زده گفته میایم برای معذرت خواهی،۲کیلو شیرینی خریدیم رفتیم درو باز نکردن بابام زنگ زد بهش گفته بخشیدم و فلان شیرینی نمیخوام خونه نیستیم مهمونی هستیم و خلاصه گفت ک بخشیده بیخیال شده،ایناهم شیرینیو گذاشتن تو اسانسور اومدن.حالا میگم نکنه رفته شکایت کرده اینجوری گفته ک ما پاپیچش نشیم؟خیلی دلهره و استرس دارم😔یارو خیلی سالع همسایه بابام ایناس و آشنان ب نظرتون همچین کاری میکنه؟یا واقعن بخشیده؟ازکجا بفهمیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخشیده احتمال زیاد 

ولی یه شوهرت بگو خیلی رو رفتارش کار کنه آخه آدم سر جادپارک دعوا میکنه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نه بابا، دیگه برا یه درگیری کار رو به اونجا نمیکشونن، مخصوصا که بابات معذرت خاسته و زنگ هم زده، من تو همچین مواقعی شوهرمو قانع کرده ام کوتاه بیاد، بارها گفته ام بذار طرف حس کنه پیروز شد، بذار حس کنه تو کوتاه اومدی، عوضش خدای نکرده درگیر دادگاه و دیه اینا نمیشی، به شوهرت بگو کلا از این به بعد خودش رو کنترل کنه 

ابیخیال شده 

بعد اینکه شکایت اینطوری نیست فوری مامور بیاد در خونت

اول باید دفاتر خدمات قضایی یه شکایت نامه تنظیم کنی واز طریق خدمات الکترونیکی به تبت برسونی بعدش دو ماه طول میکشه  تا پرونده بره دادگاه صلح سازش..

احتمالا نخواسته باهاتون روبرو بشه البته یجورایی قابل هضم نیست اینکه با یارو دعوا کنی کتک بزنی بعد یه جعبه شیرینی بخری بری در خونه اش بگی ببخشید

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم