2777
2789
عنوان

عروسک 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 42 پست

ابروهاشُ انگار نگرانه🥰😍😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اررره خیلی خوشگلن مخصوصا اون زرافه و دایناسور😍🥰🫠🫠 من عاشقشون شدم🥰🥰😘😘 دورتبگردم‌ من مهربونم🥰 ...

خیلی قشنگ بودن 😍😍😍

فداتشممم تو قلب منی ❤️😘

جایی دیدم واست میخرم ایران اومدی بهت هم مال خودم هم اونا میدم قشنگم 😍😍😘😘❤️❤️✨️✨️✨️💋💋💋🌸🌸🫂🫂🫂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی قشنگ بودن 😍😍😍فداتشممم تو قلب منی ❤️😘جایی دیدم واست میخرم ایران اومدی بهت هم مال خودم هم اون ...

عزیزدلمی مهربون فدای محبت و لطفت بشم خوش قلب🥰😍😘 همین که میگی یک دنیا ارزش داره خوشگلم، ممنونم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عزیزدلمی مهربون فدای محبت و لطفت بشم خوش قلب🥰😍😘 همین که میگی یک دنیا ارزش داره خوشگلم، ممنونم 😍

قربونت برم قشنگمم😍😍😘😘🫂🫂تو جان و دل ماییییی و دخملی 😍😍😍😘😘😘❤️❤️✨️✨️🫶🫶🫶💚💚💋💋💙💙💞💞💜💜💜🌸🌸🌸

قربونت برم قشنگمم😍😍😘😘🫂🫂تو جان و دل ماییییی و دخملی 😍😍😍😘😘😘❤️❤️✨️✨️🫶🫶🫶💚💚💋💋💙💙💞💞� ...

من شکم گردالوی توام 😁😂🤣 عزیزدلی عشقی🥰🥰

من شکم گردالوی توام 😁😂🤣 عزیزدلی عشقی🥰🥰

وای خدا دلمممممم رفتتتتتت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🫂🫂😍🫂🫂🫂🫂

یاد عکست افتادم تو واتساپ فرستادی😍😍😍تو و نی نی قند منید😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عزیزی🌸🌸🌸💜💜💜💞💞💞💋💋💋💋💋

وای خدا دلمممممم رفتتتتتت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🫂🫂😍🫂🫂🫂🫂یاد عکست اف ...

😁😂🤣اون و ب مامانت نشون بده قشنگ آبروم بره🤣🤣🤣🥰🥰 خودم امروز کلی خندیدم ب شکمم🤣🤣عزیزدلی

😁😂🤣اون و ب مامانت نشون بده قشنگ آبروم بره🤣🤣🤣🥰🥰 خودم امروز کلی خندیدم ب شکمم🤣🤣عزیزدلی

نشون دادم میگفت خیلی خوشگل شده اصلا شبیه مادر دختر نیست که اطرافمون دیدیم میگفت ماه شدهههه😍😍😍😍😍

ای خداااا اون دخملی ببین چیکار کردههه😅😅😍😍

💜💜🫂🫂💋💋🫶🫶✨️✨️

نشون دادم میگفت خیلی خوشگل شده اصلا شبیه مادر دختر نیست که اطرافمون دیدیم میگفت ماه شدهههه😍😍😍😍😍 ...

مررررسی 🥰😇🫶💖قربونت برم

@جان_و_جهانم‍ 

سلام عزیزدلم خوبی؟ روزبخیر فداتشم بی زحمت برو وطن اعتصامی‌ جان باهاتون کار داره 😘