2777
2789
عنوان

عروسک 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3769 بازدید | 42 پست
ندیدم کسی به این تمیزی ببافه…

شاید ماشین میبافه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه خوشگلننننمن عاااشق عروووسکم

منم‌خیلی دوست دارم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی نازن دلم خواست😍

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

مامان بزرگم قبلا 7 یا 8 تا خوشگلشو برام بافته...

اوخی عزیزم هنوزم داری عروسک ها رو؟

خیلی نازن دلم خواست😍

منم‌ میخوام😁😍

شاید ماشین میبافه

ادمم میتونه مهارت میخواد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ادمم میتونه مهارت میخواد

بله درسته ولی با دست هم اینقدر تمیز‌ و یکسان درمیاد واقعا؟

خیلی خوشگل بودن مرسی عکس گذاشتی😍

چشمات خوشگل‌ میبینه عزیزم 😍کلی ذوق کردم اینارو دیدم😍

بله درسته ولی با دست هم اینقدر تمیز‌ و یکسان درمیاد واقعا؟

اره بابا 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

وای پری خیلی قشنگ هستننننن😍😍😍😍😍

عاشقش شدمممم😍😍😍😍

من دوتا دارم الان عکسش واست میفرستم ببین 😍

اگه دوست داری واست بفرستم قشنگم💚😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

وای پری خیلی قشنگ هستننننن😍😍😍😍😍عاشقش شدمممم😍😍😍😍من دوتا دارم الان عکسش واست میفرستم ببین 😍ا ...

اررره خیلی خوشگلن مخصوصا اون زرافه و دایناسور😍🥰🫠🫠 من عاشقشون شدم🥰🥰😘😘 دورتبگردم‌ من مهربونم🥰😘فدای محبتت بشم ❤️‍🔥💖💗🩷

واااای قیافشو ببین چه نمکه🥰😍😁