2777
2789
عنوان

درمان اضطراب اجتماعی شدید

215 بازدید | 16 پست

به حدی اذیتم میکنه که ترجیح میدم بمیرم تا توی یه فضای عمومی باشم

یه نفر کنارم بشینه از استرس تم و بدنم میلرزه دستام عرق میکنه نمیتونم نفس بکشم

تو چشای کسی نمیتونم نگاه کنم تو راه رفتن یا به رو به رو نگاه میکنم یا به زمین

از خونه بیرون رفتن خیلی برام سخته میتونم راحت یه ماه تو خونه بمونم اما آنقدر بیرون از خونه برام عذاب آوره که حالم خیلی بد میشه معده ام به هم میریزه و گر میگیرم نفس کشیدنم تند تند میشه

بعضی وقتا میگم کاش میشد بمیرم و این حس رو تجربه نکنم یا یه روز پاشم و یادم رفته باشه همچین مشکلی دارم و بدون استرس برم توی جامعه

نمیدونم چیکار کنم لطفا کمک کنیددددد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثلا یه مغازه ببینم باکلاسی یا توش پسره یا دختر خوشگل و خوشتیپه خجالت میکشم نمیرم اصلا او مغازه راحت نمیتونم برم اعتماد بنفس ندارم تو جمع که اه فوبیا اجتماعی دارم دوست دارم برم کلاس هنری تهران ازدواج کردم میگم تهرانیا خیلی شیک منم البته خوش پوسم وای چون شهرستانی میگم نکنه مسخره بشم اونا حتما خیلی اکی من نابلد و خنگ واسه همین نمیرم میدونم سنم بره بالا پشیمون میشم ولی فوبیا اجتماعی شدیده اصلا میرم تو به جمع مثلا یه کلاس مگه اینکه مجبور شم برم صدام به لرزه نیوفته فکر میکنم همه خوبن من ضعیف چون از یه خانواده فقیر بودم که غهیچی نداشتم

خیلی برام سخت بود خصوصا سال آخرشاز بعد کرونا این قضیه شدیدتر شدبقیه فکر میکنن خودمو میگیرم ولی نمیدو ...

برو مشاوره،خیلی کمک میکنه که خوب شی،پسر منم کوچیکه و اضطراب جدایی داشت،مشاوره خیلی خوبش کرد