mlikaazn مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1999 عنوان کنکوریا 78 بازدید | 5 پست یه صلوات واسشون بفرستین تا انشالله خدا کمک شون کنه 😇 کاربری دست دو نفره.حرف هایی که ما میزنیم شاید باعث بشه یکی تا صبح خوابش نبره ناراحت بشه پس مراقب حرف هامون باشیم 1404/02/11 | 22:26 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gjcbv عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4446 مرسی که درک میکنیمثلا فردا کنکور دارم مامانم سر یه چیز الکی که خدا شاهده من مقصر نیستم صدتا فحش بهم داد زده به سرم لج کنم نرم سر جلسه مردم به بچشون امید میدن
راز66نهال عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 5093 مرسی که درک میکنیمثلا فردا کنکور دارم مامانم سر یه چیز الکی که خدا شاهده من مقصر نیستم صدتا فحش بهم ... من مادرتم بگیر بخاب و فردا رو با خیال راحت کنکور بده. ایندتو خودت به بهترین شکل بساز به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.
mlikaazn مدیر استارتر عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1999 مرسی که درک میکنیمثلا فردا کنکور دارم مامانم سر یه چیز الکی که خدا شاهده من مقصر نیستم صدتا فحش بهم ... مامانا سخت گیر شدن😁 کاربری دست دو نفره.حرف هایی که ما میزنیم شاید باعث بشه یکی تا صبح خوابش نبره ناراحت بشه پس مراقب حرف هامون باشیم
gjcbv عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4446 من مادرتم بگیر بخاب و فردا رو با خیال راحت کنکور بده. ایندتو خودت به بهترین شکل بساز ممنون عزیزم
gjcbv عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 4446 مامانا سخت گیر شدن😁 سر سختگیری نیس اصلا بحثمون در مورد درس نبود هیچ وقت تو این یک سال نگفت بخون چون میدونست خودم میخونم یک سال خوندم حالا آخر شبی اقد بد باهام دعوا کرد و فحش بد داد که تا لحظه ای که زندم این تو خاطرم میمونه