2777
2789
عنوان

اومدیم سفره خونه ی زن و شوهر

352 بازدید | 28 پست

میز جلویی نشستن آقاعه یجوری دوور زنش میگرده ک اصلا نگم حالا زنه هم زیاد خوشگل نیستااا همچنینم نازمیکنه ک اصلا محل به شوهرش نمیزاره😒😏شوهرم گفت حالا خوبه قیافه هم نداره زن من اینجور خوشگله اونوقت من .... 

منم برگشتم گفتم آره دیگه هرچی فیس و افاده تر شانس بیشتر قبلش ی کلیپ نشون شوهرم دادم زنه می‌گفت هرچی زشت تر فیس و افاده تر شانس بیشتر😂🤣

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

ظاهر بقیه رو نبین عزیزم باطن زندگی خودتونو ببین❤️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا زشتی و زیبایی مهم نیست 

اون لوندی زن هست گ مرد رو جذب می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عع خوب شد گفتی نمی‌دونستیم😒😏😑

اره عزیزم از این ب بعد بدون ک بیشتر بهت خوش بگذره 

درضمن شوهرتون وقتی زشتی یکی رو دید قطعا زیبایی های بقیه رو هم دید میزنه زیاد از حرفش خوشحال نشو 

اونوقت شما از کجا می‌دونی وقتی کسی شما رو میبینه نمیگ چقدر زشت ک راجب بقیه حرف میزنی

چون زشت نیستم☹️

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻