2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصن اصولش رو بلد نیستم در حد مبتدی کجا یاد بکیرم

توی یوتیوب سرچ کنید نیلوفر شیخی با ویدیوهای ایشون پیش برید همه نوع مدیتیتی داره

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

سلام عزیز دلم ممنونم ازت

عذر میخوام اگر دیر جواب دادم 

من اون تاپیک رو داده بودم ک پاک‌شه

ولی پیام شما یادم موند

متشکرم که انقدر به من لطف دارید

اولا من معتقدم صدای خاصی ندارم

دوما درمورد سوالتون اینجا دیگه نمیشه لینک وویس گذاشت

و سوما نمی‌تونم لینک چنل بذارم ارور میده سایت:/

اگر دوست دارید میخواید درخواست دوستی بدید لینک چنلو. بهتون بدم(خودم درخواست ندادم چون با خودم گفتم شاید در رودربایستی گیر کنی:)))))))

بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙