2821
2789
عنوان

ویروس جدید

1046 بازدید | 34 پست

سلام دوستان لطفا بگید کسی گرفته این بیماری گلو درد تب بدن درد گوش درد دارم سه بارم رفتم زیر سرم انگار نه انگار ده روزه درگیرم آموکسی کلاوم میخورم ولی اصلا انگار نه انگار 

ما خونوادگی به فنااا رفتیم 

دیروز ظهر سرم زدم 

دیشب سرم ک کترولاک و کلی دیگه 

امروزم سرم و چندتا دیگع اسم داروهارو یادم نمیاد برای من خدایی معجزه بود خداروشکرالان بهترم 

ی ازیترومایسین و کلداستاپم گف بخور خوب میشی برو ی دکترخوب دارو های خوب بده بهت

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=380733785]فکنم کروناس ماهم گرفتیم دقیقا مثل کرونا هس هرچی میگذره خوب نمیشی الانم سرفه ها مونده[/QUOTE خیلی بده کلا هممون گرفتیم وای چقدر بده مادر بچه باهم مریض باشن

چه خوب کاش میدونستی تو سرم چی زدن

دیروز دوتا زدم نمیدونم داروهاش چیبود 

الان فاکتور امروز داروخونه رو نگاکردم 

ویتامین ب کمپلکس

کلرفنیرامین

کتورولاک

سفازولین

ویتامین سی

دکستروز 

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

واای ماهم گرفتیم اصلا یهو کل وجودتو میگیره و درد ولرز شروع میشه منو شوهرم دوبار سرم زدیم کلی قرص و دارو ولی فقط یه نصف روز خوبیم بعد دوباره از نو شروع میشه ....

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

چند روز درگیر بودین؟

بابام ده روز شده 

مامانم سه چهارروزع 

من دیروز خیلی خیلی شدید بدن درد گرفتم 

بعد دکتر متوجه شد کنکوردارم گفت زیاد مینویسم سرپاشی 

دوازده تا امپول دیشب 

این پنج شیش تارم امروز زدم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز