سلام دوستان لطفا بگید کسی گرفته این بیماری گلو درد تب بدن درد گوش درد دارم سه بارم رفتم زیر سرم انگار نه انگار ده روزه درگیرم آموکسی کلاوم میخورم ولی اصلا انگار نه انگار
من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم
واای ماهم گرفتیم اصلا یهو کل وجودتو میگیره و درد ولرز شروع میشه منو شوهرم دوبار سرم زدیم کلی قرص و دارو ولی فقط یه نصف روز خوبیم بعد دوباره از نو شروع میشه ....
بعد دکتر متوجه شد کنکوردارم گفت زیاد مینویسم سرپاشی
دوازده تا امپول دیشب
این پنج شیش تارم امروز زدم