فیلم_باز مدیر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 عنوان رنج | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 48 پست رنجِ انبوه آدم را بزرگ میکند، منتهیبزرگ و غمگین.... کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟ 1404/02/11 | 21:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 دستت طلا ادوارد جان 😂😂😂😂😂😂😂خوب معلومه که منم الان گشنه هستم، مثلا دیروز منو به ناهار دعوت کرد ... خواهش 🙌 📸 😂 😂 😂 پس به این میگن تعارف اصفهانی 🤣🤣🤣🤣🤣خب اگه واقعا اینجا بودی که یه لحظه هم تکون نمیخوردم 😂😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2829 خواهش 🙌 📸 😂 😂 😂 پس به این میگن تعارف اصفهانی 🤣🤣🤣🤣🤣خب اگه واقعا اینجا بودی که یه لحظه هم تک ... اره تعارف اینجوری به این اسم معروفه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نکنه اصالتا اصفهانی باشی که اینجور تعارف میکنی؟؟؟ میبینم که پروفایل رونالدو گذاشتی اگه درست گفته باشم🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 اره تعارف اینجوری به این اسم معروفه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نکنه اصالتا اصفهانی باشی که اینجور تعارف میکن ... آره رونالدو بود بازم عوضش کردم 😂 عاشق رونالدو ام خوبه که میشناسیش 😅😉نه اصفهانی نیستم ولی یه دوست درجه یک اصفهانی دارم 😉❤️از این به بعد تعارف نمیکنم 😕 🤦 😂 😂 😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست 🤍🌱 احسنت چقد قشنگ تعبیرش کردی 👏👏🌱 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2829 آره رونالدو بود بازم عوضش کردم 😂 عاشق رونالدو ام خوبه که میشناسیش 😅😉نه اصفهانی نیستم ولی یه دوست ... رونالدو رو که همه ی جهان میشناسن، یکم چشمام ضعیف شده از بس تو سیستم نگاه کردم، گفتم نکنه اشتباه دیده باشم، حاضر هم نیستم عینک بذارم😂😂😂😂😂😂😂😂😂عههه خوشبحالت یه دوست درجه یک اصفهانی داری 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
heyrankhaton عضویت: 1402/11/08 تعداد پست: 1581 احسنت چقد قشنگ تعبیرش کردی 👏👏🌱 نوش نگاهتون🦋🌱 شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 رونالدو رو که همه ی جهان میشناسن، یکم چشمام ضعیف شده از بس تو سیستم نگاه کردم، گفتم نکنه اشتباه دیده ... آره دیگه رونالدو عشقه ❤️نکنه سر کار بودنی با سیستم اونجا هم میای نی نی سایت 😂😂😂😂اهووووم خوش بحالم 😝❤️😂😂😂😂😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
سکینهـانقزی عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 4282 آفرین به این جوان سخت کوش که در چنین سن کمی رسید به مقام پیر مغان ! ارزششو داشت 🥰🤚
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 آفرین به این جوان سخت کوش که در چنین سن کمی رسید به مقام پیر مغان ! ارزششو داشت 🥰🤚 چوخ چوخ ساغول خواهش میکنم ، بنده لایق اینهمه تعریف و تمجید نیستم 😂🌻 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
سکینهـانقزی عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 4282 چوخ چوخ ساغول خواهش میکنم ، بنده لایق اینهمه تعریف و تمجید نیستم 😂🌻 🥰🤚
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2829 آره دیگه رونالدو عشقه ❤️نکنه سر کار بودنی با سیستم اونجا هم میای نی نی سایت 😂😂😂😂اهووووم خوش بحا ... ننه، چه حرفا میزنی، من از بیت المال برا مصارف شخصی استفاده نمیکنم، بشدت از پول حروم بدم میادواقعااا مردم شانس دارن دوست اصفهانی پیدا میکنن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😝😝😝 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
فیلم_باز مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 8297 ننه، چه حرفا میزنی، من از بیت المال برا مصارف شخصی استفاده نمیکنم، بشدت از پول حروم بدم میادواقعااا ... میدونم بابا منظور بدی نداشتم آسمون 😅💚آره خداوکیلی توی این مورد خوش شانس بودم 😍هوووووووف حوصله ام سر رفته اگه بگی زیرشو کم کن تا سر نره میام میزنمت 😬😂برم از دوست اصفهانیم کمک بگیرم 😞😂 کاربر آقا 🙌 سخته ، نه ؟
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2829 میدونم بابا منظور بدی نداشتم آسمون 😅💚آره خداوکیلی توی این مورد خوش شانس بودم 😍هوووووووف حوصله ام ... اول اینکه زیرش رو زیاد کن تا سر بره 😂😂😂😂😂😂😂دوم چرا جواب میدی زود فرار میکنی😢😢😁😁😁😁😁😁 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶
اسمانابی2026 عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2829 میدونم بابا منظور بدی نداشتم آسمون 😅💚آره خداوکیلی توی این مورد خوش شانس بودم 😍هوووووووف حوصله ام ... دوست اصفهانی بهتر از من مگه هست، رفتم تو تاپیک همین سکینه بهش گفتم روانی هستی، فقط بخاطر تووو، هیچکی حق نداره به فیلم باز حرف مفت بزنه😉😉😂😂😂😂 دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶