2777
2789
عنوان

کنکور

243 بازدید | 9 پست

به نامِ پروردگارِ منو تو (:🌸❤️

درسته میگن کنکور همه ی زندگی نیست آره درسته ؛ اما آدمی باید از هر فرصتی درست استفاده کنه یا شکوفه میزنه یا یاد میگیره چطوری شکوفه بزنه(:

اگر هدفت کنکوره تموم تلاشتو بکن امسال رو قبول شی ؛ کسی که بخواد قبول شه از این زمان باقی مونده استفاده می‌کنه و میشه ؛ یکسال پشت کنکور به معنای فرصت بیشتر نیست اینو کسی داره بهت میگه که خودش پشت کنکور مونده و اصلا آمادگی کامل رو نداره!

راستشو بخوای مشکل ما کمبود زمان نیست ؛ استفاده نکردن از زمان باقی مونده اس!

توی این مسیر چند چیز رو توی کوله ی ذهنت بذار و سفرت رو شروع کن : خدا باوری ؛ خود باوری ؛ تلاش و اراده و پشتکار(:❤️🌸

مسافران عزیز مقصدِ ما خوشحالی خدا و خودمون و خونواده مونه(:

حق الناس همیشه این نیست که حق کسی رو بخوریم گاهی وقتا با جبران نکردن زحمات خودمون و خدا و خونواده حق الناس کردیم (:🌸❤️

یادت نره اگر خدا بهت باور نداشت اصلا کنکور رو سر راهت قرار نمی داد ؛ پس هر وقت خواستی جا بزنی بگو‌ قسم به باوری که خدا بهم داره(:🌸❤️

ما تنها نیستیم و کنکور هم چیزی نیست که ازش بخوایم بترسیم(:

یا علی مدد .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

خیلی عالی👌👌دانشجو پزشکی هستید؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالی👌👌دانشجو پزشکی هستید؟

ممنونم ؛ نه من پشت کنکوری ام یکساله اما آماده نیستم ولی چیزایی که به خودم انگیزه میده برای بچه ها نوشتم(:

هدفم پزشکی(:

ممنونم ؛ نه من پشت کنکوری ام یکساله اما آماده نیستم ولی چیزایی که به خودم انگیزه میده برای بچه ها نو ...

منم اماده نیستم متاسفانه امسال خودمو درگیر یه ادم نامناسب کردم که ولم کرد اونم حالا تو بدترین شرایط

نمیتونم خودمو ببخشم بابت لطف و محبتی که بهش داشتم و تهش این شد

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

منم اماده نیستم متاسفانه امسال خودمو درگیر یه ادم نامناسب کردم که ولم کرد اونم حالا تو بدترین شرایطن ...

منم شرایط تقریبا مثل تورو دارم اما آماده ای که از نو بسازیم خودمونو ؟!(:

منم شرایط تقریبا مثل تورو دارم اما آماده ای که از نو بسازیم خودمونو ؟!(:

اره مجبورم.. 

چون اون منتظر شکست خوردن منه🙂

من از فردا میخونم انشاا..

ایولا منتظر موفقیتتم(:خدا هم منتظر موفقیتته(:❤️

🥰