2777
2789

جونم براتون بگه که خیلی متین و باوقاره و البته با حیا

قدش بلنده موهاش مشکی و رگه سفید داره ته ریشم داره🥲

تا اونجایی که دوستام آمارشو درآوردن پلیسه از اونا که نوپو ان🫠شبیه شوکرو اوزیلدیزه همون بازیگر ترکه🫠

همکلاسی نیستیم ولی گاها میبینمش و روزها بعد از دیدنش از خواب و خوراک میوفتم😂🫠✨

اونروز داشت با یکی از اساتید دمه در صحبت میکرد من با استاد احوالپرسی کردم متوجه سنگینی نگاهش شدم اصلا روم نشد نیگاش کنم با یه غرور خاصی از کنارش رد شدم🥲🤦🏻‍♀️😂

بچه ها چیکار کنم؟🥲

به نظرتون تعقیبش کنم برم کلاسشون اسمشو در بیارم؟😂

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

چجور دانشجوعه با این شغلش 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اخییییییی.گوگولی.ایشالا برسید به هم اگه ادم خوبیه.چند سالشه شما چند سالتونه.چطور دانشوجه و هم پلیس

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چه اخییییییی.گوگولی.ایشالا برسید به هم اگه ادم خوبیه.چند سالشه شما چند سالتونه.چطور دانشوجه و هم پلی ...

امکان ادامه تحصیل دارن کنار شغلشون

من۲۵ام اون بهش میخوره۳۰-۳۲باشه

مرسی دعام کن🥲🩷

وا پلیسا میرن دانشکده افسری اون دانشگاه چیکار میکنه اخههههههه

دانشکده رفته فک کنم الان رشته دیگم میخونه