2777
2789
عنوان

شیر کم

140 بازدید | 20 پست

دخترم الان ۲ ماه و ۱۱ روزش هست تا ۳ هفته پیش خیلی شیرم خوب بود طوری که لباسم همش خیس بود و شیرم با شدت میومد

ولی الان چند وقت شاید روزی یه بار اونم کم بتونم به دخترم شیر بدم 

پودر لیدی میل و گالاکتومید و عرق رازیانه و قطره شیر افزا هم اثری نداشت 

کسی تجربه ایی داره تو این مورد چکار کنم که مثل قبل بشه

عزیزم اصلا این چیزا رو نباید بخوری این شیر رو زیاد که نمیکنه کم هم میکنه. تغذیه رو درست کن . مصرف شیر دوغ و ماستت رو زیاد کن . خدا به اندازه هر نوزادی تو سینه مادرش شیر گذاشته. برو حموم با آب گرم قشنگ ماساژشون بده که رگهای شیری از هم باز بشن. هر وقت هم شیر خواست بهش بده نگو ندارم تو از کجا میدونی نداری . تو بزار دهنش و خودت با دست ماساژش بده که راهش باز بشه . اگر تکرار کنی اینو انشالله دخترت که زیاد شیر بخوره خودبه خود شیرت زیاد میشه

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستم بدتر از شما بود، اصلا شیرش قطع شده بود،دکترش بهش گفته بود هفته ای 3 بار کله پاچه، وآبگوشت بخور ...

واقعا من هم میخوام چاق شم هم شیرم زیاد شه  امتحان کنم پس

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
عزیزم اصلا این چیزا رو نباید بخوری این شیر رو زیاد که نمیکنه کم هم میکنه. تغذیه رو درست کن . مصرف شی ...

به خاطر دل دردی که میگیره لبنیات نمیتونم استفاده کنم

وقتی میخوره و نمیاد گریه میکنه 

به خاطر دل دردی که میگیره لبنیات نمیتونم استفاده کنم وقتی میخوره و نمیاد گریه میکنه 

بچه ات دختره؟ خوب از داروخانه بپرس بگو رازیانه میخوام خودت بخور به دخترتم بده . بخاطر نفخ شکم دل درد میگیرن

دارم محو میشم دیگه هرچی به اندازه خوبه اعتماد بنفسن داره مییاد پایین

اگر لاغری یکم بخور که پر بشی . نه مثل من که اندامی بودم بعد بچه اولم دیگه چاق شدم . نه چاق چاق یکم شکم دارم بعد سزارین و یکم پهلو .

دارو استفاده میکن شربت کامی وی و قطره کولیکید

من به دخترم فقط رازیانه میدادم و خودمم میخوردم دیگه شبا راحت میخوابید

اگر لاغری یکم بخور که پر بشی . نه مثل من که اندامی بودم بعد بچه اولم دیگه چاق شدم . نه چاق چاق یکم ش ...

اره تا اون حد چاق دوست ندارم فقط 7 کیلو کمبود دارم تو دوران شیر دهی خیلی لاغرمیشم

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜
اره تا اون حد چاق دوست ندارم فقط 7 کیلو کمبود دارم تو دوران شیر دهی خیلی لاغرمیشم

من قبل بارداریم ۶۲ کیلو بودم وزن متعادل مال آخر بارداریم ۸۵ کیلو شدم دو ماه بعدزایمان شدم ۶۵ . چون دخترم فقط شیر خودمو میخورد تا ۱سال و ۱۱ماه شیر خودمو بدون شیر کمکی خورد حتی غدا هم کم میخورد و به زور میخورد بعد یکسال بزرگتر شده بود و مصرف شیرش بیشتر شد اون که زیاد میخورد منم زیاد گرسنه میشدم و بیشتر فست فود و اینا میخوردم باز چاق شدم بعد از شیر گرفتن این اشتهای زیاد با من موند و دخترم هم شیر نمیخورد باعث شد یکم وزنم زیاد بشه