چون دیگه خسته شدم.. خسته شدم از این رشته. خسته شدم از دست خودم، از اینکه یه مرگم شد که این دو سال رو کتاب باز نکردم.. خستم از فضای کنکور.. خستم از زندگی...
میدونی مشکل من چیه؟ من میتونم.. من میتونم حتی پزشکی هم بیارم.. من قبلا دهم قلمچی میرفتم و تا تراز ۷ هزار هم میاوردم
از یازدهم یه گند مورد تو زندگیم ..پسرفت کردم.. افت کردم.. جوری که حتی یه درس رو افتادم تو دوازدهم...
یه سال هم پشت کنکور موندم.. به خودم گفتم باید بخونیا..ولی باز نخوندم... دیگه اون آدم قبلی نیستم.. شاید چون سه ساله دارم تو این باتلاق دست و پا میزنم.. که دروغکی کتاب میذارم و نمیخونم..
حتی گوشی رو به مدت دو ماه خاموش کرده بودم.. .باز هم هیچی نخوندم. یا گریه میکردم یا میخوابیدم.. الان افسرده شدم.. چون خودم کردم که لعنت بر خودم باد..
الانم فقط منتظرم تموم بشه. میتونم قراره خیلی عذاب بکشم و حرف بشنوم. حسرت بخورم.. اما فقط میخوام تموم بشه این دوره که نفس راحت بکشم... شاید...شاید یکی دوسال که به زندگی عادی برگشتن بتونم دوباره به کنکور فکر کنم.. اما الان ذهنم بسته شده. نیاز دارم زندگی کنم چون سه ساله حتی عادی ترین نیاز ها ازم گرفته شده