2777
2789
عنوان

کنکوری🤍

251 بازدید | 20 پست

سلام به همه اونایی که امروز کنکور داشتن و یا فردا کنکور دارن🥲✨

میدونم داری اوقات سختی رو میگذرونی، فشار و استرس آینده احتمالا روی دوشت سنگینی میکنه

دروغ چرا … ؟!

برای منم سخت ترین بازه زندگیم ایام کنکوری بودنم بود

اما میخوام بدونی چه خوب چه بد اینا میگذره🫠

اگر به آنچه که هدفته رسیدی که دمت گرم🦋

اما اگر اون چیزی که میخواستی نشد، بدون همیشه فرصت جبران داری.. دوباره تلاش میکنی نتیجه بهتری میگیری ، یا اصلا مسیر زندگیت رو جای دیگه پیدا میکنی ..سختش نکن

حواست به خودت،سلامتیت و روحیاتت باشه✨

اگه نیاز به صحبت داشتی من اینجام:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ارزوی موفقیت برا تک تک شون دارم 🥲🪷

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدیش اینه که نه حال این رو دارم که دوباره پشت کنکور بمونم نه میتونم با اینکه مسیرم از راهی بجز پزشکی بگذره کنار بیام

اگه کنکوری نیستی همین الان یه خداروشکر بگو که از استرس کنکور مشکل تیروئید و تنبلی تخمدان و ریزش مو نگرفتی💔

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

بدیش اینه که نه حال این رو دارم که دوباره پشت کنکور بمونم نه میتونم با اینکه مسیرم از راهی بجز پزشکی ...

توکل به خدا انشالله امسال راحت میشی

دختررررررررمم. پروفایلم شخصیت موردعلاقم از فرندزه. مرسی اه

خدا از دهنت بشنوهخودم که زیاد امیدوار نیستماونجوری که خیالم راحت باشه که صدرصد قبولم درس نخوندم

ناامیدی بدترین گناهه

60 درصد کار تو مونده عزیزدلم

دختررررررررمم. پروفایلم شخصیت موردعلاقم از فرندزه. مرسی اه

تو یه تاپیک مرتبط با ربکا که با کاربریِ دیگم بودم، بحثم شد باهاتون.خواستم حلالیت بطلبم.

عزیزم عیبی نداره اصلا 🤍

بدیش اینه که نه حال این رو دارم که دوباره پشت کنکور بمونم نه میتونم با اینکه مسیرم از راهی بجز پزشکی ...

الهییی عزیزم انشالله که امسال قبولی 🌱🥲

چرا فرصت تلاش نداری عزیزم ؟

چون دیگه خسته شدم.. خسته شدم از این رشته. خسته شدم از دست خودم، از اینکه یه مرگم شد که این دو سال رو کتاب باز نکردم.. خستم از فضای کنکور.. خستم از زندگی...

می‌دونی مشکل من چیه؟ من میتونم.. من میتونم حتی پزشکی هم بیارم.. من قبلا دهم قلمچی میرفتم و تا تراز ۷ هزار هم میاوردم

از یازدهم یه گند مورد تو زندگیم ..پسرفت کردم.. افت کردم.. جوری که حتی یه درس رو افتادم تو دوازدهم... 

یه سال هم پشت کنکور موندم.. به خودم گفتم باید بخونیا..ولی باز نخوندم... دیگه اون آدم قبلی نیستم.. شاید چون سه ساله دارم تو این باتلاق دست و پا میزنم.. که دروغکی کتاب میذارم و نمیخونم..

حتی گوشی رو به مدت دو ماه خاموش کرده بودم.. .باز هم هیچی نخوندم. یا گریه میکردم یا می‌خوابیدم.. الان افسرده شدم.. چون خودم کردم که لعنت بر خودم باد.. 

الانم فقط منتظرم تموم بشه. میتونم قراره خیلی عذاب بکشم و حرف بشنوم. حسرت بخورم.. اما فقط می‌خوام تموم بشه این دوره که نفس راحت بکشم... شاید...شاید یکی دوسال که به زندگی عادی برگشتن بتونم دوباره به کنکور فکر کنم.. اما الان ذهنم بسته شده. نیاز دارم زندگی کنم چون سه ساله حتی عادی ترین نیاز ها ازم گرفته شده

...