2777
2789
عنوان

خدایا شکرت😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست
چه وحشتناک اخه چجوری بیرون بیاد؟نگفتن کی از بین میره؟احتمالا دست به یه چی زدی مالیدی چشمت

احتمالا دیگه،انتی بیوتیک تزریقی باید مصرف کنم طول درمانش گفتن ی ماهه

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

من نگرفتم ولی میدونم برای میزبان حتی اگر دیر درمان شه خطری نداره فقط برای جنین خطرناک ه واقعا که خد ...

بی خطریش زمانیه که خودت قبلا گرفتی ولی اگه نگرفتی وتوبارداری بگیری کلا خطرناکه ،اره خداروشکر من خوب میشم جنینم که حالش کلا خوبه☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا دیگه،انتی بیوتیک تزریقی باید مصرف کنم طول درمانش گفتن ی ماهه

خواهرم میگه درمان میشه اصلا جای نگرانی نداره ولی حتما به پزشک زنانت بگو تا ازمایش های لازم رو برای جنین بنویسه،

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
خواهرم میگه درمان میشه اصلا جای نگرانی نداره ولی حتما به پزشک زنانت بگو تا ازمایش های لازم رو برای ج ...

اره فردا میرم بهش حتما میگم 

با اجازه استاتر ببخشید خانما من از امروز طرف راست شکمم تقریبا تخمدان تیر می کشه ولی مطمعن نیستم تخمدانم باشه ولی سمت راست بالی تخمدانم فکنم باشه هفته هشت هستم طبیعی مثلا بلند که میشم تیر میکشه یا راه میرم از امروز اینطوری شدم یا مثه الان که دراز کشیدم چرا اینطوریه

با اجازه استاتر ببخشید خانما من از امروز طرف راست شکمم تقریبا تخمدان تیر می کشه ولی مطمعن نیستم تخمد ...

لکه بینی نداری طبیعیه منم درد دارم گاهی

لکه بینی نداری طبیعیه منم درد دارم گاهی

نه ندارم ولی امروز داره تیر میکشه گفتم شاید بخاطر اینکه دوماهه از پر بودن گذشته و تازه وارد هفته هشت شدم