2777
2789
عنوان

ترکیه یا عراق

643 بازدید | 48 پست

لطفاً کسایی که اطلاع دارن یا تجربه اقوامو دیدن جوابدن.

می‌خوام چند سالی ب عنوان سرمایه گذاری برم خارج از طریق کار

آگهی مطمئن بدون واسطه پیدا کردم یکی تو ترکیه کارش اجرای موزاییک زمینی هست روزی ۲۰۰۰لیر ک حدودا میشه بالای ۱۲۰م ماهی

یکیم تو عراق کار کناف کاری ماهی ۹۰ الی ۱۱۰م 

خودم بیشتر ترکیه دوست دارم اما نمی‌دونم سختی کارش خیلیه درحدی ک مثلا آسیب بزنه؟ از طرفیم بیشترشون با ایرانیا رابطه خوبی ندارن حالا اگه اوسا کار بد دربیاد ک میشه نتیجه خیلیا👋

اما عراق برعکس این توضیحه

خب نظرتون؟

🎨🎸🎧❤

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فضای کار نمیدونم

ولی میرم عراق،  اون وسطها هم فرصت جور بود برم زیارت. ❤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نمیدونم اما هیچ وقت از عراق حس خوبی نمیگیرم دلم نمیخواد برم اصلا 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

به نظرم هر دوی این کشور ها بستگی داره توی کدوم منطقه و شهرش سرمایه گذاری کنین 

مثلا یه بخشی از عراق یکم متفاوت با جاهای دیگشه‌ و کردستان‌ عراقه‌

یا خود ترکیه هم شهرای سنتی یا ثروتمندی داره 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
از لحاظ مردمشون؟

خودت گفتی عراق برعکس ترکیه هست. 

یعنی میونه خوبی با ایرانی ها دارن. 

بعدشم از جهت زیارت گفتم. 

پنج تا حرم ائمه هست و دلت خواست میتونی بری زیارت. ولو اینکه راهت دوسه ساعتی باشه ولی می ارزه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عراق واقعا جای بدیه خیلی

یا نرفتی یا رفتی و دیدگاهت کلا منفیه. 

ما که چندسری رفتیم جز عزت و احترام و محبت چیزی ندیدیم.