2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خواستم از مدلاش نظر خواهی کنم.چون همه مامتو ها بلندن ومروارید کاری شده تو بازار فردوسی هم همینجور

آهان ..من مانتوهای امسالو هنوز ندیدم که چه چیزایی اومده تو بازار..

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اوووو كي مره اي همه رارهههه چي بالكاسي تو يره😂

خخخخخخ.شوخی کردم.

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
بچه ها مانتو چ رنگی و چ مدلی امسال مده ؟کیا خریدن؟

مانتو بلند وبدو ن دکمه که پشتش زیپ داره ومروارید کار شده.البته تو ایثار وبازار فردوسی اینجوریه.هنوز راهنمایی وسجاد نرفتم

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
موگوم بيا نُون پنيربوخورم هم سالمه هم صميمي😁😂

هااااات برار راس میگی.یه وختی شد شما هم آمدی خانمان ما رومان بشه جلوت ماست وخیار بزارم

هادگه صميمي باشم بهتره

بوخودا.یره فکر کردی تا بحال لهجمان یکم ضایس؟؟؟