2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خیلی حالم گرفته شدهولی امیدوارم به خدا

تیزهوشانی هم مایه دارش خوبه دوست عزیز :) اینجا اینقدر همه کلاس رفتن معلما خیلی به دانش آموزان سطح بالا بها میدن.ماها که سطح پایینیم از کلاسای مدرسه اونقدری نمیتونیم استفاده کنیم. من خودم به شخصه کلاس ثبت نام نکردم فکر کردم اگر خودم بخونم با کتاب تستی میتونم از پسش بر بیام 

ولی شتر در خواب بیند پنبه دانه :) 

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
تیزهوشانی هم مایه دارش خوبه دوست عزیز :) اینجا اینقدر همه کلاس رفتن معلما خیلی به دانش آموزان سطح با ...

فرزانگانی؟

واقعا خیلی سخت بود:(

مایی که کلاس نرفته بودیم در مقابل مایه دارایی که هزینه کردن رفتن کلاس هیچیم کاش کمی عدالت بود توی کنکور

فرزانگانی؟واقعا خیلی سخت بود:(مایی که کلاس نرفته بودیم در مقابل مایه دارایی که هزینه کردن رفتن کلاس ...

بله.البته انسانی نیستم.و شنیدم که کنکور انسانی هم خیلی سخت بوده برای ماهم خیلی سخت بود بنظرم 🫠درسته 

هیچوقت خودمو توجیه نکردم که خب عیب نداره تو نمیتونی هزینه کنی بری کلاسای آنچنانی از خودت توقع زیادی نداشته باش 

درسمو خوندم انتظار نتیجه ی خوب دارم ...این کنکور رو فقط رفتم ببینم سوالا چطورن و خب خیلی نا امیدم کرد🥲

برای نهایی هاهم نمیدونم قراره چیکار کنم همه ی امیدم به نهایی هاست و کنکور تیر اگر بشه کمی بیشتر براش تلاش کنم 

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝
هعیموفق باشی عزیزمان شاءالله بهترین ها برات اتفاق بیفته

ممنون عزیزم همچنین ❤️