2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کاره منم کنار درس شبکه میخونم تهران برا دولتی رفتن کامپیوتر باید رتبت زیر هزار باشه

اگر برنامه نویسی میخوای کار کنی سه تا حوزه بک اند و فرانت اند و هوش مصنوعی

اگر شبکه و سرور میخوای بخونی دوره های ccna و ccnp برای شبکه و mcse و mcsa برای سرور های مایکرو سافت و ویندوز

نه حساب داری اکثرا با پارتی باید بری شرکت کار کنی دیدم که میگم

اخه من از بچه های دانشگاهمون شنیده بودم که حسابداری خیلی آینده ی خوبی داره هم میتونی بری بانک هم داخل شرکت ها یا موسسه ها کار کنی بخاطر همون گفتم

اشک شو،اما نه تو غم.

بهترین کاره منم کنار درس شبکه میخونم تهران برا دولتی رفتن کامپیوتر باید رتبت زیر هزار باشهاگر برنامه ...

من میخام دانشگاه ازاد رشته کامپیوتر‌بخونم‌در کنارشم کلاس بیرون شرکت کنم

این اصطلاحاتم ک گفتی هیچی ازشون سر در نمیارم

کدومشون بهتره؟ اگ برم کلاس همشونو‌یادم نمیدن؟

من میخام دانشگاه ازاد رشته کامپیوتر‌بخونم‌در کنارشم کلاس بیرون شرکت کنماین اصطلاحاتم ک گفتی هیچی ازش ...

سمت برنامه نویسی بهترین حوزه هوش مصنوعیه بهترین زبان برنامه نویسی پایتونه بعد پایتون باید بری دوره های ماشین لرنینیگ و دیپ لرنینگ پایتون رو ادامه بدی

برا بک اند (منطق پشت وب سایت ها) هم پایتون و بعدش فریم ورک جنگو و فست ای پی ای

برای فرانت اند (باهاش شمایل سایت رو طراحی می کنن) جاوا اسکریپت و اچ تی ام ال و سی اس اس بعدش فریم ورک ریکت

برای ای تی که میشه کار های سازمانی مانند دو حوزه شبکه و سمت سرور هست که باید بری سراغش و دوره هایی رو که گفتم ببینی

حالا کدوم ازینا بهتره ب نظرت

بنظر من سرور

با توسعه هوش مصنوعی برنامه نویسی سمت وب اکثرا بازارش خراب میشه چون همین الان سمت فرانت اند رو بعضی جا ها با هوش مصنوعی میزنن این موج به بخش بک اند هم میرسه

اگر رشته خوب میخوای ادامه بدی توصیه من شبکه های سیسکو و سرور های مایکروسافت mcse هست برای بخش ای تی و هوش مصنوعی پایتون برای بخش برنامه نویسی

بازار  برنامه نویسی همین طوری توسط افرادی که از رشته های دیگه اومدن توی کار اغلب اشباع شده برای همین من رفتم سمت شبکه

ولی هوش مصنوعی تو ایران هنوز جا نیوفتاده اونطوری بنظرم بازارش رشد خواهد کرد

اخه من از بچه های دانشگاهمون شنیده بودم که حسابداری خیلی آینده ی خوبی داره هم میتونی بری بانک هم داخ ...

نمی دونم ولی جاهایی که من رفتم برای کار اکثرا حساب دار فامیل یکی از گردن کلفتا بوده  

بازار برنامه نویسی همین طوری توسط افرادی که از رشته های دیگه اومدن توی کار اغلب اشباع شده برای همین ...

بله درسته

فقط اینایی ک گفتی همشون جدا جدا هستن واس برنامه نویسی؟

یا مثلا اون سه بخشی ک میگی باهم تدریس میکنن؟

بله درستهفقط اینایی ک گفتی همشون جدا جدا هستن واس برنامه نویسی؟یا مثلا اون سه بخشی ک میگی باهم تدریس ...

نه جدا هستن بک اند و فرانت اند برا توسعه وب هست و دیپ لرنینگ و ماشین لرنینگ براهوش مصنوعی