موودی2 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 655 عنوان دلتون چی میخواد 97 بازدید | 10 پست چقدر دلم میخواد شوهرم زود بیاد بریم خونه خودمون بشینیم دیگه مستاجر نباشم زود شام بزارم بچه هام بزرگ بشن دیگه حامله نباشم تلویزیون داشته باشم باهم فیلم ببینیم لیسانسمو بگیرم شوهرم۹میاد خونه همش سرکاره ...خسته شدم بچم ۸ماهشه یه دونه باردارم ... 1404/02/11 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40702 میگذره این روزا .صبرداشته باش راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
zahra1379hhhhhh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5382 الان در حال حاضر دلم توت فرنگی میخواد 👑❤️🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️🔥👑
motiemttt عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3360 الان در حال حاضر دلم توت فرنگی میخواد وای لعنتییییی من گرفتم هفته پیش ازون گونده هااااااگاز زدم انگار داشم گوشت گاز میزدم نمکم زدم روششششششش😋😋😋😋 نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین