2777
2789

زمان ما گیر میدادن اگر مانتو کوتاه تر از زانو میبود

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

زمان ما گیر میدادن اگر مانتو کوتاه تر از زانو میبود

نمدونم شما برا کی بوده کنکورتون،پارسال به مانتو کوتاه تر از زانو گیر نمیدادن،ولی بازم گفتم شاید امسال گیر بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمدونم شما برا کی بوده کنکورتون،پارسال به مانتو کوتاه تر از زانو گیر نمیدادن،ولی بازم گفتم شاید امسا ...

کنکور من ۹۸ بود

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

نمدونم شما برا کی بوده کنکورتون،پارسال به مانتو کوتاه تر از زانو گیر نمیدادن،ولی بازم گفتم شاید امسا ...

نمی‌دونم والا

فک نکنم گیر بدن

من بالای زانومم بود ولی گیر ندادن

📚🩺🐾

اسی آماده ای چیا خوندی منم پشت کنکور تجربیمخیلی نگرانم خیلی عقبم دارم میمیرم از استرس تو آماده ای وا ...

نه والا منم مثل تو

یکم استرس دارم ولی کلا سعی دارم خودمو آروم کنم

نگران نباش،انشاالله نهایی و تیر جبران میکنیم:)

همینم که تا اینجا اومدی و تا آخرین لحظه تلاش میکنی ارزش داره...

نه والا منم مثل تویکم استرس دارم ولی کلا سعی دارم خودمو آروم کنمنگران نباش،انشاالله نهایی و تیر جبرا ...

خیلی از خودم بدم میاد از اینکه به باژلت زمانمو گذروندم وهیچ کاری نکردم و بیخیال نشستم حالم بهم میخورم نمی‌دونم چیکار کنم به عالمه درس نخونده دارم نمی‌دونم میرسم به تیر یا نه اصلا کلافمم از همه چیز

خیلی از خودم بدم میاد از اینکه به باژلت زمانمو گذروندم وهیچ کاری نکردم و بیخیال نشستم حالم بهم میخور ...

درک میکنم،تنها کاری که از دستمون بر میاد امید داشتنه...

درک میکنم،تنها کاری که از دستمون بر میاد امید داشتنه...

راستش امیدی ندارم فردا میرم صفر تحویل میدم اینهمه هزینه گذاشتم رو دست خانوادم هیچ کاری نکردم داره روانیم میکنخ