2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل

263 بازدید | 25 پست

وقتی فکرمیکنم ک میتونم حقوق داشته باشم  وسوسه میشم ک برم سرکار.. از جهتی چون کار کمه نمیخوام کار سطح پایین برم ک پیش خانواده شوهرم کوچک بشم. ولی میگم نکنه از کارزندگی بمونم... نظرشماچیه برم سرکار یانه? اکثرا هم کار تبلیغاتی هست محلمون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو از زندگی میفتی...اگه میری کار اداری برو از صبح ساعت هفت تا دو بعد از ظهر

که هم تعطیل رسمی ها و هم عیدا تعطیل باشی...والسلام

وگرنه کل زندگیت میریزه ب هم

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...

کار که عیب نیست بگرد خوبشو پیدا کن برو

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

بچه داری؟ 

من شاغلم و دوتا بچه دارم البته الان تو مرخصی زایمانم 

خب کار بیرون با بچه خیلی سخته من خیلی دو دل بودم که دیگه برنگردم سرکار ولی این چند ماه که تو خونه ام خسته شدم و از یه طرف هم کارم رو دوست دارم و حیفم میاد نرم هرچند میدونم با دوتا بچه خیلی خیلی برام سخت میشه البته خدا رو شکر مامانم بچه ها رو نگه میداره و خیلی وقتا کمک حالمه

بچه داری؟  من شاغلم و دوتا بچه دارم البته الان تو مرخصی زایمانم  خب کار بیرون با بچه خیل ...

خیربچه ندارم. حوصلمم سررفته. یا کارمیخوام بکنم یا درس بخونم. اما زورم میاد پول دانشگاه بپردازم.یهو بچداربشم باید نصفه ولش کنم

خیربچه ندارم. حوصلمم سررفته. یا کارمیخوام بکنم یا درس بخونم. اما زورم میاد پول دانشگاه بپردازم.یهو ب ...

دانشگاه خوبه اگه رشته خوبی برداری یه مدرکم داری که هروقت احتیاجت شد کار کنی

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

خب اگه بچه نداری حتما برو سرکار برای روحیه ات خیلی خوبه و اینکه از لحاظ مالی مستقل میشی حس خوبی بهت میده ولی اینم بدون ممکنه اول راه که هستی و سابقه کار نداری شغل باب میلت رو پیدا نکنی یکم تحمل کن انشالا کار دلخواهت هم رو هم پیدا میکنی 

کار اگه باعث خستگیت نباشه خوبه.

الان من 8 تا 5 و نیم سرکارم. تا 7 نمیرسم به خونه و زندگیم.

بچه کوچیک دارم.

همیشه خسته ام.

فقط چون کارکردنو دوست دارم ولش نمیکنم ( خب یه مقدارم واسه اینکه خونواده نگن دیدی نتونست) وگرنه مالی نیاز ندارم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.