cheshmkhomar مدیر عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 7020 عنوان یه بی بی کرم خوب بهم معرفی کنید | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 18 پست ک کاورش هم عالی باشه و نماسه 1404/02/11 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 من سی سی دارمبی بی کاورش خیلی بیشتره اونو اصلا استفاده نمیکنم فکرنکنما .آخه توی چندتاپیج که تستش روزده بود ،نوشته بودسی سی کاورش بالاتره ولی بی بی درحدضدآفتاب رنگیه ولی باکیفیت بالاتر خودمم که استفاده کردم همینطوری بود راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
badgal عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 7929 فکرنکنما .آخه توی چندتاپیج که تستش روزده بود ،نوشته بودسی سی کاورش بالاتره ولی بی بی درحدضدآفتاب رنگ ... شاید اونی که من گرفتم اصلش نبود چون اب میشه رو پوست به درد نمیخوره
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 من پوستم خشکه بنظرم برویه فروشگاه معتبروازشون بخواه راهنماییت کنن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 شاید اونی که من گرفتم اصلش نبود چون اب میشه رو پوست به درد نمیخوره من نمیدونستم فارماسی فیک هم داره احتمالش هست آخه من هردوروکه گرفتم هیچکدوم روی پوست آب نمیشن .غلیظن ولی فوق العاده سبک راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤