2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله طراح صنعتی یک کارخونه لبنیاتی ام و ناظر چاپ تحصیلات مربوطه ندارم ! حقوق حدود ۲۵ یک استودیو هم دا ...

عزیزم شما رشتت کامپیوتر بوده ک تونستین ب همچین موقعیتی برسین؟

عزیزم شما رشتت کامپیوتر بوده ک تونستین ب همچین موقعیتی برسین؟

نه 

من روانشناسی خوندم

حرفم اینه رشته تحصیلی مهمه و مسیر رو هموار میکنه ولی چیزی که مهم تره جنم اینه که خودتو بکشی بالا. الان بازار کار مهارت محور شده و کامیونیتی حرف اول رو میزنه پس توقع نداشته باش با دوره و مدرک همون اول جایی استخدام شی. سعی کن نمونه کار داشته باشی.

درمورد رشته کامپیوتر، همسرم کامپیوتر لیسانس خونده و برنامه نویس همون شرکته.

🦁☀️🙃

الان شما فک کن من ارشد کامپوتر دارم بفرمایید چیکار کنم؟

همسرم لیسانس کامپیوتر داره، برنامه نویسه و ماهی ۳۰ میزنه شهر کوچیک‌. رو پورتفولیو و نمونه کار باید کار کنید‌ چون الان مدرک مهم نیست

🦁☀️🙃

الان دنیا داره با کامپیوتر میچرخه !!!!!

چقد حرفتون کامل و‌قشنگه 

من‌حقیقتش دارم از شوهرم جدا میشم

زندگی خیلی سختیهاشو بهم نشون داده …

اعم از مرگ مادرم و جدایی از همسرم…

متولد ۸۱ هستم

بخاطر فشار روحی زیادی ک الان رومه نمیتونم برا کنکور سال بعد بخونم دیپلم تجربی دارم

خونوادم میگن برو ی رشته بخون از ازاد برو دانشگاه…

من‌نمیخام همینجوری الکی برم دانشگاه

واقعا میخام ی چیزی بخونم ک اینده شغلی برام داشته باشه و صد‌خودمو برا اون رشته بزارم

بین حقوق و‌کامپیوتر‌مونده بودم 

ولی خب جریان اینه حقوق تهش میرسی ب ازمون وکالت 

ولی‌میگم حداقل کامپیوتر رو اگ کلاس بیرون برم و کارم خوب باشه و رشتمم همین بخونم دانشگاه شاید بتونم بعدا ب جایی مشغول ب کار بشم….

میشه از شوهرتون برام بپرسین ک اک بخام این رشته رو بخونم چ تجربه و نظری‌داره ک بتونم پیشرفت کنم و بعدا شاغل بشم؟؟؟

واقعا نمیخام دیگ راه خطا رو انتخاب کنم 

چون ب شدت خستم خیلی‌خسته🥲

بله طراح صنعتی یک کارخونه لبنیاتی ام و ناظر چاپ تحصیلات مربوطه ندارم ! حقوق حدود ۲۵ یک استودیو هم دا ...

فقط ی سوال دیگ شما گرافیک خوندین؟

چطوری ب این موقعیت شغلی رسیدید؟

چقد حرفتون کامل و‌قشنگه من‌حقیقتش دارم از شوهرم جدا میشمزندگی خیلی سختیهاشو بهم نشون داده …اعم از مر ...

عزیزم الان که شرایطت رو خوندم واقعا ناراحت شدم. مطمئن باش بعد از این بهترین ها برات رقم میخوره دختر پر تلاش ❤️🌷

عزیزم همسر میگه هر دوتا خوبن ولی در نهایت مهم علاقست وگرنه تو دانشگاه حتی کامپیوتر نمیزارن جلوت. 

همسرم میگه اگر پول داشته باشی، برنامه نویسی سخت افزار خیلی بهتر از نرم افزاره و چون سرمایه میخواد، دستم توش کمتره. 

برنامه نویسی سخت افزار مثل این نور هایی دیدی تو شهر میزنن ؟ یا حتی رادیو یا ضبط ماشین و ... اینا همه برنامه نویسی سخت افزارن. 

🦁☀️🙃

فقط ی سوال دیگ شما گرافیک خوندین؟چطوری ب این موقعیت شغلی رسیدید؟

نه من گرافیک نخوندم. خودم یاد گرفتم و پروژه های کوچیک کوچیک از سایت هایی مثل کارلنسر و پونیشا گرفتم. 

بعد روی طراحی هویت بصری و بسته بندی تمرکز کردم ولی خب قصد ادامه تحصیل رو دارم 

🦁☀️🙃

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز