2777
2789

[QUOTE=380708845]من فردا میخوام سفید بدم بلکه منفی نزنم [/QUOT

من با اینکه یکم خوندم ولی هفته آخری ریه ام مشکل پیدا کرد نتونستم بخونم میترسم جواب بدم تازه منفی بشه اگر سفید بدیم مشکلی که پیدا نمی‌کنیم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پارسال تو تلوزیون محل برگزاری کنکور ریاضی رو نشون میداد پسره سر جلسه خوابیده بود پس حتما سفید داده 🙃

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

[QUOTE=380708845]من فردا میخوام سفید بدم بلکه منفی نزنم [/QUOTمن با اینکه یکم خوندم ولی هفته آخری ری ...

نه مشکلی نداره فکر کنم

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

[QUOTE=380708845]من فردا میخوام سفید بدم بلکه منفی نزنم [/QUOTمن با اینکه یکم خوندم ولی هفته آخری ری ...

نه مشکلی پیش نمیاد ولی کف تراز رو بهت میده فکر میکنم 4000 باشه ، منفی بزنی پایین تر میاد  

نه مشکلی پیش نمیاد ولی کف تراز رو بهت میده فکر میکنم 4000 باشه ، منفی بزنی پایین تر میاد

یعنی سفید بدیم میشه۴۰۰۰منفیبزنیم پایین تر میاد ایول بابا منم سفید میدم آماده نیستم

جمع جمع سفیداست

منم خواستم سفید بدم اما الان دارم زمین میخونم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین