2777
2789
عنوان

خرهای دانا🤝🏻

204 بازدید | 19 پست

_ شوهر نکن ، خونه بابا راحت تره

_ بچه نیار ، اذیتت میکنه

_ دانشگاه نرو ، درس به درد نمیخوره

چرا؟

چون من یه آدم بی عرضه‌ام که نه همسر خوبی انتخاب کردم ، نه بچمو درست تربیت کردم ، و نه پشتکار داشتم که به موفقیت تحصیلی و شغلی برسم

حالا هم فکر میکنم چون به خاطر حماقت خودم دهنم سرویس شده یه عقل کل هستم که میتونم واسه بقیه تعیین تکلیف کنم ، بدون اینکه به ذهنم خطور کنه اون با وجود اینکه تجربه و سن و سال کمتری داره ممکنه از من فهمیده‌تر باشه و زندگی بهتری برای خودش بسازه ، چون اصولاً عاقل‌تر از من وجود نداره🤡🤡🤡🤡🤡🤡

ممنون میشم برای موفقیتم یه صلوات مهمونم کنی💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عنوانتون زشته ولی حرفتون درسته.نمیشه براساس زندگی خودمون واسه بقیه نسخه بنویسیم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

افرین خیلی خیلی از حرفات حق میباره 👌🏻

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بیشتر ببینید

حق#  

"هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                                                               ^^ میگم دوسِتون دارم فازع مشروبه وگرنه دلم باهاتون فاصلش خوبه^^

من فکر میکنم همه این حرفا رو از حسادت میزنن

من یک عاشقم... حتی اگر به این جرم چاقو زیر گلویم باشد و مجبورم کنند که انکارت کنم ... من فقط پوزخند میزنم ‌.. هیچکس نمی‌تواند تو را از من بگیرید 💔

وای فک میکردم فقط منم اینطوری فکر میکنم راجبشون😂😂😂

نه فقط هیچ کدوم جرئت نمیکنیم چیزی بگیم ، چون ماشاالله نه اعصاب دارن نه ادب

درسته ولی کسی ک فهمیده س نباید تاپیک بزنه و ناله کنه ک شوهر میخوام 😂باهمین عقلش باید یکیو جور کنه ک ...

جان؟

جور کنه؟

چجوری اون وقت؟

شاید طرف مورد خوبی اطرافش نیس ، خیلیا تو شهرای کوچیک زندگی میکنن ، تو محیط کار و تحصیل و اینا هم کسی رو پیدا نمیکنن

باید واسه خودش شوهر خلق کنه؟

حالا طرف از تنهایی و فشارها خستس تاپیک میزنه درد و دل کنه ، اینجوری باید باهاش برخورد شه؟

اگه اینطوره که وقتی یه خانم تاپیک میزنه میگه شوهرم خیانت کرد ما هم باید بریم بگیم اگه خیلی عاقلی طلاق بگیر یه مورد بهتر پیدا کن ، یا اصن اگه عاقل بودی با آدم لاشی ازدواج نمیکردی😂

درک نمیکنم مشکلتون با مجردهایی که مایلن ازدواج کنن چیه؟

من فکر میکنم همه این حرفا رو از حسادت میزنن

نمیدونم ، ولی هرچی هس از اینکه کسی ازدواج خوبی داشته باشه یا موفقیت خاصی کسب کنه خوشحال نمیشن قطعا

جان؟جور کنه؟چجوری اون وقت؟شاید طرف مورد خوبی اطرافش نیس ، خیلیا تو شهرای کوچیک زندگی میکنن ، تو محیط ...

مشکلی نیس فقط از ناله بیزارم 😂

خب وقتی درددل میکنه اونم راه حل میده معمولا هپه نسخه زندگی خودشونو می پیچن