یه مدت با یه پسر اشنا شدم از همکارام تو کارقبلیم بود تقریبا ۶ ماهم دوست بودیم چند روز پیش گفت رابطه من از اولم بهش گفتم ک تو دوستی رابطه نه ولی باز گفت چرا ک من میخامت و ... منم گفتم نمیتونم گفت پس تمومش کنیم چون منم نمیتونم ...حالا چند روزه نه اون خبری گرفته نه من چیزی گفتم ،بهش وابسته شده بودم ولی نمیتونم از خط قرمزام بگذرم بیخیال اگ منو واقعا میخاست بهم احترام میذاشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب عنوان کسی که این اشتباهو کردع از وابستگی زیاد بهت میگم بهترین کارو کردی چون اونم اگه بود باز ولت میکرد شاید تا یه تایمی ادامه میداد ولی تو عاشقش میشدی شدید و اون حسش کمتر میشد و دیگه یجایی میدیدی ت عاشقی و فق اون داره سواستفاده میکنه اینو خودت میفهمی پلی چون وابسته ای و نمیتونی ترکش کنی هی ادامه میدی
دقیقا دیگ ادم میترسه وارد رابطه بشه ازین ک طرفش واقعا چی میخاد اونممث تو عاشقه یا یه اشغاله هوس باز ...
ببین یه تایمی باهات خوب میشه و بدش فق میخواد بخاطر اون ببینتت تو اینو میدونی ولی چون بد راب طه عاشقش شدی و حست زیاد تر شده تحمل میکنی تا فقط ترکت نکنه 🙂پس بهترین کارو کردی